DIETA. Cum sa mananci sanatos, in functie de zodie. Reteta miraculoasa pentru toti nativii horoscopului

/ / Modificat: 2019-03-27
DIETA. Cum sa mananci sanatos, in functie de zodie. Reteta miraculoasa pentru toti nativii horoscopului

DIETA. Alimentatia corecta este secretul care iti asigura sanatate și o viata buna. Exista o legatura intre semnul zodiacal și stilul alimentar, așa ca exista alimentele potrivite fiecarei zodii.

Berbec

DIETA. Nativul acestui semn zodiacal este un aventuros in ceea ce priveste alimentele. Este mereu dispus sa incerce alimente noi și este atras de tot ceea ce este exotic. Berbecii iubesc condimentele și plante proaspete și nu rezista in fata mancarurilor calde.

Punctul slab: alimentele crocante, cu multe ingrediente aromatice. Da-i sa rontaie saratele și l-ai anihilat. Aromele preferate: lamaia, frunze de menta și scortișoara, informeaza femeia.ro.

Taur

DIETA. Taurul iubeste mancarea gustoasa, ca aceea pe care o mananca la mama acasa. Traditionalist și comod, nu-i plac experimentele gastronomice. Nu-i place mancarea de tip fast-food, este un mare mancator de mere și struguri, ii plac prajiturile de casa și bomboane.

Punctul slab: iubeste grasimile animale, pe care le consuma, uneori fara limita. Un borcan cu smantana il face fericit, iar slaninuta de casa este idealul. Aromele preferate: patrunjelul, leușteanul.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodiac Sanatate

Articole recomandate

Citeste si despre