Cum il faci sa te ierte in functie de zodie

/ / Modificat: 2019-01-30
Cum il faci sa te ierte in functie de zodie

La un moment dat in viata noastra de cuplu vom face o greseala, pentru ca ne miscam din inertie si, uneori, uitam sentimentele celui care ne insoteste.

Poate, prejudiciul facut nu este rezolvat cu doar un, imi pare rau, dar va trebui sa incercam mai mult sa primim iertare. Utilizati astrologia pentru a obtine raspunsuri despre cum sa remediati situatia.

Berbec

Un Berbec este pasional si impulsiv, atat de mult incat se infurie imediat si jigneste. Daca vreti ca un Berbec sa va ierte, va trebui sa dati niste scuze sincere, sincere; admiteti ca ati facut o greseala serioasa (desi si ei au facut-o) si promiteti sa nu o repetati. Ei nu tin ranchiuna daca observa sinceritatea in parerea dvs. de rau.

Taur

Sunt dintre nativii cei mai incapatanati si mandri. Ii deranjeaza profund ca cineva ii supara; ei sunt profund raniti si de aceea este foarte dificil pentru ei sa dea o a doua sansa. In cele din urma, timpul vindeca pana si cele mai profunde rani, asa ca si un Taur poate ierta daca vede ca este suficient de spasit si face ceva semnificativ pentru a-si corecta eroarea.

Gemeni

Ei nu stiu ca de multe ori isi provoaca propriile probleme, deoarece vorbesc de obicei in plus si acest lucru cauzeaza dispute care ii deranjeaza. Dar, asa cum se supara repede, tot asa iarta cu aceeasi viteza. Cel mai bun mod de a cere iertare de la Gemeni este acela de al face personal sau de la telefon.

Citeste mai mult pe yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodie Zodie caracteristici

Articole recomandate

Citeste si despre