Cele 6 zodii cu suflet de copil

/ / Modificat: 2019-01-14
Cele 6 zodii cu suflet de copil

Fiecare zodie are anumite caracteristici confrom carora se poate stabili la ce nivel de maturitate ajung nativii sai. Se pare ca sase dintre zodii continua sa aiba suflete de copii, chiar daca au trecut de mult de varsta majoratului.

Iata, asadar, care sunt zodiile care fug de maturitate.

1. Berbec

Berbecii sunt nativi puternici, independenti si destul de aprigi. Desi au o personalitate foarte impunatoare, nativii acestei zodii au suflet de copil, caci nu agreeaza deloc responsabilitatile sau grijile. Berbecii prefera sa se bucure de moment, sa traiasca clipa indiferent de urmari. Ba mai mult, desi par greu de impresionat, nativii zodiei Berbec se bucura chiar si pentru cele mai mici gesturi, caracteristica ce confirma faptul ca acestia au un suflet pur, asemenea celui de copil.

2. Gemeni

Cei nascuti sub semnul zodiei Gemeni au, fara indoiala suflet de copil, datorita emotiilor sincere pe care le simt si le transmit. De multe ori, Gemenii pot fi catalogati drept iresponsabili sau puerili, dar ei, de fapt, sunt foarte onesti si inocenti. Cu riscul de a parea naivi, nativii acestei zodii îsi pastreaza emotivitatea, idealurile si principiile despre viata. Chiar daca par fricosi si incapabili sa transmita ce simt, Gemenii au capacitatea de a-si pastra intacte emotiile.

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodie Zodie caracteristici Semne zodie

Articole recomandate

Citeste si despre