Ce trebuie sa stii despre copiii nascuti sub semnul zodiacal al Porcului, conform zodiacului chinezesc

/ / Modificat: 2018-12-03
Ce trebuie sa stii despre copiii nascuti sub semnul zodiacal al Porcului, conform zodiacului chinezesc

Conform calendarului chinezesc, anul 2019 este anul porcului de pamant. Noul an chinezesc incepe pe data de 5 februarie 2019 si se termina pe 20 Ianuarie 2020. Specialistii astrologi chinezi cred ca anul porcului este un an bun pentru a aduce un copil pe lume.

Pamantul este un simbol asociat de obicei cu longevitatea, cu stabilitatea, cu autocontrolul, de aceea se crede ca cei nascuti in acest an vor avea parte de multe lucruri bune in viata lor.

Caracteristicile personalitatii unui copil nascut sub semnul porcului de pamant

Daca urmeaza sa dai nastere dupa 5 februarie 2019, este bine sa stii ca astrologii sustin ca micutii nascuti sub semnul zodiacal al porcului sunt norocosi, curajosi, nepretentiosi, ca sunt rabdatori si buni, puternici si buni organizatori si au abilitatea de a se strecura pe sub pielea celor din jur cu mare usurinta.

Mai mult, copilul nascut in Anul Porcului este galant, de moda veche si respecta intru totul codul bunelor maniere.

Un copil nascut sub acest semn zodiacal este un bun ascultator, putin naiv, modest, intelegator si cu o pofta de mancare de nestavilit.

Mamica unui bebelus venit pe lume in 2019 se va bucura sa afle ca cel mic va avea o personalitate placuta, va fi plin de resurse, bun si onest si extrem de intelegator cu nevoile si dorintele celor din jurul sau.

Totodata, copiii nascuti in zodia porcului isi doresc cat mai multi prieteni in preajma lor, ei fiind persoane deosebit de loiale, care sunt intotdeauna pregatite sa ajute un prieten la nevoie.

Este bine sa stii si ca din punct de vedere al compatibilitatii intre zodii, cei din zodia porcului se inteleg tare bine cu iepurele si capra, insa pot fi usor pacaliti de nazbatioasa maimuta care va profita de bunatatea nativa a porcusorului tau.

Mai mult decat alti copii, cei nascuti sub semnul porcului de pamant in anul 2019, vor avea nevoie de protectia parintilor lor pentru ca, tocmai deoarece au un suflet bun, ei sunt mai predispusi la a fi pacaliti de alti copii. Sunt mereu gata sa acorde ajutor pentru ca le este imposibil sa refuze, asa ca micutul tau va avea nevoie de sprijinul tau pentru a-l ajuta sa isi ascuta simturile si instinctul si sa isi impuna limite ori de cate ori este nevoie.

Relatiile parinte – copil nascut sub semnul zodiacal al porcului

Te vei bucura de o relatie placuta, lipsita de evenimente, cu copilul tau nascut in aceasta zodie; pentru ca sunt fiinte sociale, cei din jur vor incerca sa profite de acesti nativi si chiar daca sunt admirati ei vor fi si tinta celor care vor vrea sa beneficieze de bunatatea lor.

Micutii nascuti in cursul anului 2019 vor avea inclinatii pentru domeniile care le dezvolta inteligenta si pentru ca vor fi mereu dornici de cunoastere au toate sansele sa devina intelectuali cand se fac mari.

Nativii din zodia porcului vor avea intotdeauna teluri marete, pe care de cele mai multe ori le vor si atinge.

Una dintre putinele caracteristici care sta in calea copilului nascut sub semnul porcului este propia sa naivitate, pe care parintii o vor observa cu siguranta si vor incerca sa o corecteze.

Daca urmeaza sa aduci pe lume un bebelus in 2019, trebuie sa stii ca el va fi demn de incredere, altruist si sensibil, adica exact cum isi doresc toti parintii sa fie micutii lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii copii Zodie caracteristici Zodie Cariera copii zodii

Articole recomandate

Citeste si despre