Ce fac zodiile atunci cand viata le da lamai

/ / Modificat: 2019-02-15
Ce fac zodiile atunci cand viata le da lamai

Viata este uneori foarte darnica, desi unele daruri sunt primite tocmai in cele mai nepotrivite momente. Ea are un obicei vechi de a ne darui lamai, uneori mult prea multe. Un obicei destul de des intalnit este de a ne intreba „Ce-ar face zodia x sau y daca…?”.

In cazul in care viata se gandeste la nevoia de vitamina C a zodiilor, daruindu-le lamai, haideti sa vedem cum ar reactiona fiecare dintre ele.

BERBEC

Berbecii sunt impulsivi, iar acesta nu este mereu un lucru negativ. Un nativ Berbec nu se lasa calcat in picioare, iar cand viata este nedreapta face ce face si razbate cat ai zice „berbec”. Cand viata ii da lamai, nu numai ca o surprinde nefacandu-si limonada, ba ajunge sa le stoarca direct in ochii celor care il deranjeaza.

Berbecul are tendinta de a controla viata sa si, daca se poate, vietile celor din jur. El le arata tuturor cine este seful, si in fata problemelor razbate cu succes. Este cu adevarat satisfacut atunci cand isi atinge scopurile, facand din imposibil posibil.

TAUR

Taurul este recunoscut pentru incapatanarea sa unica in zodiac. Atunci cand viata ii da lamai, el sfarseste primind intrebari despre modul in care le-a transformat in suc de portocale. Lui ii place sa faca lucrurile in modul sau, deoarece este o zodie care se da batuta foarte rar.

Practic, fiecare problema pe care o intampina in drumul sau este o sansa de a contempla la lucrurile cu adevarat importante. Cand ii pasa, incapatanarea sa caracteristica nu ii da ocazia de a lasa lucrurile asa cum sunt, ci face tot posibilul sa ajunga unde si-a propus.

Nu le da celor din jur ocazia de a ii cunoaste miscarile, asadar pe toti ii va surprinde cand in loc de limonada vor vedea… suc de portocale!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Horoscop 2019 Horoscop femei

Articole recomandate

Citeste si despre