Cat de fericita o sa fii in 2019 in functie de zodie

/ / Modificat: 2019-02-11
Cat de fericita o sa fii in 2019 in functie de zodie

Dragostea este unul dintre cele mai anticipate subiecte ale unui an nou, iar astrologii deja cartografiaza pozitia planetelor si indica ceea ce poate astepta fiecare semn zodiacal din acest an.

Berbec:

Compromisul este intotdeauna cheia Berbecului. Acesta este unul dintre semnele cele mai incapatanate din intregul zodiac, si chiar daca poate parea un lucru rau, nu este. Ei cauta ceea ce doresc, ceea ce este fantastic si nu simt presiunea de a juca in conformitate cu regulile celorlalti.

Exista o diferenta intre tarie si incapatanare, iar Berbecul trebuie sa o invete daca doreste sa aiba o relatie de succes pe termen lung. Indiferent de modul in care doi oameni sunt compatibili, uneori vor trebui sa faca si mici compromisuri. Anul in curs, iti va fi prilej de a te bucura de lucrurile mici si de a medita la cele mari.

Taur:

Nu vrei sa dai nimanui ocazia de a te rani. Si stii ca, odata ce te deschizi cu cineva si ii spui cele mai adanci si mai intunecate secrete, ii dai acea putere. Odata ce spui ca esti indragostita, fii atenta, esti doar destinata sa-ti rupi inima dupa aceea, nu?

Iti va lua mult timp sa gasesti pe cineva perfect cu care sa te simti cu adevarat sigura, dar odata ce faci acest lucru, va trebui in cele din urma sa te eliberezi si sa-ti permiti sa fii vulnerabila. In acest an vei invata cum sa fii puternica si sigura pe tine, si vei avea ocazia sa le-o arati si celorlalti.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodiac Zodie caracteristici Zodie

Articole recomandate

Citeste si despre