Astrologul Radu Stefanescu, previziuni complete. 2019 va fi anul lor! Zodiile care vor avea un SUCCES NEBUN incepand cu aceasta primavara

/ / Modificat: 2019-02-04
Astrologul Radu Stefanescu, previziuni complete. 2019 va fi anul lor! Zodiile care vor avea un SUCCES NEBUN incepand cu aceasta primavara

Horoscop. Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase in anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronica. S-au luat un numar de personalitati, de pe tot globul, de la jumatatea secolul XX, cate 215 pentru fiecare zodie, adica 2.580 de persoane cu o biografie stiuta si s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, in anul 1959.

Cu mare regret am constata ca nu mai am cu cine sa vorbesc pe romaneste despre astronomie, exceptandu-l pe domnul Adrian Sonka, demnul urmas la Observatorul Amiral Urseanu al bunului meu prieten, Harald Alexandrescu, Domnul sa-l odihneasca aproape de stele.

Pe ”Dimineata Astrologilor” sunt destui astronomi si matematicieni. Ei fac bani cu astrologia si ii cheltuiesc pe cercetarea fundamentala, in astronomie. Nu toti sunt angajati la observatoare mari, la stat, la NASA sau JAXA.

Sunt multi ”particulari” sau angajati ai unor Universitati, fara venituri mari. Fac bani astrologind pe la televiziuni si in ziare. Asa ca le-am pus la dispozitie ”Horoscopul anului 2019 – in Anul Porcului, nu fiti porci!”, o lucrare de 97 de pagini. L-au tradus cu Google, l-au adaptat si apoi mi-au multumit mult de tot.

Brazilianul a fost cel mai entuziast, zicea tot timpul ”solid gold, solid gold” referindu-se la horoscopul meu. I-am scutit pe prietenii mei de pe ”Dimineata Astrologilor” de multe calcule si interpretari, pentru ca din luna aprilie tot calculez, rulez programe si consult efemeridele pentru intocmirea horoscopului pe anul 2019.

Anul 2019 este un an al NOROCULUI. Doar este Anul Porcului! Si in limba romana exista vorba ”ai noroc porcesc” sau ”ai noroc ca porcul”! Dar, nu tot timpul si nu la toate zodiile!

Pentru intocmirea horoscopului pe zodii si global pentru anul 2019 am luat in considerare teoria astrologiei crestine a cardinalului Pierre d’Ailly. El considera ca exista o corespondenta ciclica intre tipurile de evenimente din istorie si conjunctura astrala. Adica, ”ce a fost, o sa mai fie!”

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Horoscop 2019

Articole recomandate

Citeste si despre