Weleda aniverseaza doi ani in Romania, prin lansarea de noi produse naturale si organice

/ / Modificat: 2012-04-26
Weleda aniverseaza doi ani in Romania, prin lansarea de noi produse naturale si organice

Pe 26 aprilie, Weleda  a gazduit un eveniment dedicat aniversarii a doi ani de existenta pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie Weleda a lansat inca trei noi produse de ingrijire corporala, pe baza de ingredinte pure, provenite din plante cultivate biologic si bio-dinamic si recoltate manual in gradinile Weleda si partenere Weleda.

Weleda le-a oferit invitatilor un rasfat pentru piele si simturi, cu arome imbietoare si culori ce reflecta ingredientele naturale din compozitia fiecarui produs.

Fiind o perioada potrivita pentru a da un refresh stilului de viata, Weleda a adus in lumina produsele ce redau frumusetea pielii: lotiuni de corp si dus, pe baza de citrice si catina.

"Doi ani de Weleda in Romania au insemnat pentru noi o munca nu foarte usoara, dar placuta si cu satisfactia de a aduce in fata consumatorului roman o alternativa cu adevarat naturala, sanatoasa si placuta de ingrijire, pentru intreaga familie, incercand sa diversificam cat am putut de mult protofoiliu Weleda.

Am patruns pe piata din Romania, in plina criza economica, pe un segment al cosmeticelor naturale si organice, inca la inceput de drum, dar cu potential si asteptari mari, la fel ca si ale noastre. Am descoperit un consumator roman dornic de informare si din ce in ce mai selectiv in ceea ce priveste calitate produselor pe care le foloseste, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Am inceput colaborarea pentru distributie cu un numar putin peste 60 de farmacii, in cea mai mare parte apartinand de Famaciile Dona si alte cateva magazine bio, printre care MioBio, Napati, Organika, iar in prezent ne bucuram sa avem un numar total de peste 300 de farmacii si magazine bio-naturiste partenere", a declarat Ana Murariu, Marketing Manager Weleda Romania.

Rasfat pentru piele. Inspiratie pentru simturi

Noile Lotiuni de corp de la Weleda

  • Bogate in ingrediente active ale uleiurilor pretioase 100% vegetale, extracte de plante medicinale si uleiuri eterice

Noile lotiuni de corp de la Weleda contin uleiuri vegetale pure obtinute prin presare la rece din seminte, samburi si fructe coapte la soare, incarcate de energie si ingrediente active. Continutul lor de acizi grasi nesaturati si antioxidanti faciliteaza asimilarea lor de catre piele, pastrandu-i vitalitatea.

  • Arome delicioase din uleiuri esentiale 100% naturale

Pentru parfumul delicat al produselor sale, Weleda a ales uleiuri esentiale 100% naturale, o adevarata sursa de inspiratie pentru simturi. Chintesenta a regnului vegetal, extrase din flori, frunze si fructe, prin procese naturale, acestea sunt selectate pentru proprietatile lor specifice si pentru a  intensifica efectele benefice de ingrijire.

  • Formule usoare cu textura cremoasa

Datorita texturii lor unice, lotiunile de corp de la Weleda au o mare putere de hidratare si ofera o senzatie placuta de prospetime, confort si catifelare. Aplicate zilnic pe pielea perfect uscata, dupa dus sau baie, sunt absorbite foarte rapid. Rezultatul: pielea devine moale, supla si stralucitoare intr-o clipa!

  • Noile lotiuni de corp de la Weleda aduc cu ele si un nou ambalaj – recipientul cu pulverizator.

Flaconul, cu forma specifica Weleda, are un sistem Bag-in-Bottle (punga in sticla) ce nu permite patrunderea aerului, cu o pompita de dispersie. In flacon este introdusa o punga flexibila, ce prezinta un strat special de bariera, pentru a proteja lotiunea impotriva oxigenului. Deoarece punga din interior este foarte flexibila, flaconul este usor de golit, evitandu-se in acest fel pierderile de produs.

Sistemul fara aer protejeaza formula de impactul mediului inconjurator.

Pompita are un sistem de pulverizare fara aer, care functioneaza prin depresiune. Cand se realizeaza pomparea, punga din interior este stransa pana cand se goleste.

Flaconul de plastic ofera un confort mai bun la utilizare, nu se deterioreaza daca este scapat din mana, este usor si se manevreaza cu usurinta. Greutatea redusa adauga un impact pozitiv asupra echilibrului ecologic. Toate componentele din plastic sunt reciclabile.

weleda-lotiune-citriceLotiunea de corp revitalizanta, cu citrice - 200 ml

Acest lapte racoritor şi revigorant contine extract de Aloe Vera, dar si uleiuri de nuca de cocos si de susan bio, cunoscute pentru proprietatile lor hidratante. Uleiurile esenţiale de citrice confera un parfum subtil si revigorant, ideal pentru a trezi pielea si pentru a-i restabili vitalitatea si tonusul. Ofera o senzaţie imediata de prospeţime.

  • Test de eficacitate confirmata: asigura o crestere intensiva a hidratarii pielii de 25% dupa 4 saptamani!
  • Utilizare: se aplica zilnic pe pielea perfect uscata, dupa dus sau baie. Ideala pentru ingrijirea zilnica, pentru piele normala, pentru intreaga familie.
  • Foarte potrivita si dupa expunerea la soare.
  • Pretul la raft este de 71 lei

weleda-lotiune-dus-citriceLotiune revitalizanta de dus cu citrice - 200 ml

Fina si cremoasa, cu un continut ridicat de uleiuri pure extrase din plante, loţiunea de dus cu citrice invigoreaza corpul si spiritul, iar pielea este curaţata cu blandete. Aroma proaspata a lamailor si portocalelor bio confera energie si invioreaza.

Contine ulei pur de susan, bogat in acizi graşi nesaturati, care mentine umiditatea proprie a pielii si in acelasi timp previne deshidratarea. Astfel pielea se simte fina şi catifelata dupa dus.

  • NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Nu conţine derivaţi şi extracte minerale si nici parfum, conservanţi şi coloranţi sintetici.
  • Pretul la raft este de 47 lei.

weleda-lotiune-catinaLotiune de corp intensiva, cu catina - 200 ml

In aceasta primavara, Lotiunea de corp cu catina revine cu o formula noua, un ambalaj ingenios ce va putea fi mai usor de utilizat datorita sistemului cu pulverizator, un gramaj dublu fata de cel existent si o compozitie imbogatita, in care predomina ingredientele organice.

Lotiunea de corp intensiva cu catina reface in mod natural stratul protector al pielii si asigura o ingrijire vizibila si de lunga durata.

Uleiul extras din catina alba cultivata biodinamic, bogat in antioxidanţi, vitamine si acizi graşi esentiali, impreuna cu uleiul organic din seminte de susan si ulei din nuci de macadamia, ofera o hranire intensiva pentru piele. Aceasta formula imbunataţita cu extract de nalba si unt de Shea, protejeaza pielea de pierderile de umiditate si ii activeaza  functiile de auto-reglare.

Se absoarbe usor si hidrateaza rapid fara a lasa urme uleioase pe piele.

Culoarea usor portocalie a lotiunii se datoreaza prezenţei provitaminei A (beta caroten) in pulpa de catina.

 Uleiurile esentiale naturale din grapefruit si mandarin, combinate cu aroma naturala de catina alba biodinamica, ofera un parfum proaspat de fructe.

  • Test de eficacitate confirmata: asigura o crestere intensiva a hidratarii pielii de 37% dupa 4 saptamani!
  • Utilizare: dupa baie sau dus, se aplica pe pielea uscata bine, pentru o ingrijire de lunga durata a pielii. Ideala pentru pielea uscata.
  • Pretul la raft este de 89 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre