Trucuri de moda si frumusete pentru mamici cu buget limitat

/ / Modificat: 2011-08-10
Trucuri de moda si frumusete pentru mamici cu buget limitat

trucuri_machiaj_frumusete_mamici

In valtoarea recesiunii economice si a nevoilor crescande pe care familia ta le are, disponibilitatea ta de a investi in imagine se reduce pe zi ce trece. Daca nici pe tine nu te mai lasa inima sa dai sume consistente pe cosmetice si haine scumpe, iata cateva trucuri de moda si frumusete pentru mamici cu buget limitat.

Consultatul in materie de stil si beauty, Susie Galvez, iti aduce la cunostinta cateva ponturi simple de a arata de milioane, fara un efort financiar deosebit.

Pastreaza aparentele

Nu trebuie sa cumperi o intreaga colectie de farduri scumpe pentru a-ti reconfirma look-ul irezistibil. Este suficient sa-ti amintesti de rujul care ti-a pus atat de bine buzele in evidenta la petrecerea de Craciun in urma cu doi ani si sa-l achizitionezi. Lucrurile marunte sunt cele capabile sa faca minuni.

machiaj_moda_trucuri_mamiciMachiajul conteaza

Daca folosesti aceeasi trusa de machiaj de cinci ani incoace, efectul se vede. Intereseaza-te asupra nuantelor in trend si cumpara-ti un fard de ploape la moda, chiar daca iei doar o culoare sau doua. Vei vedea cum te vei simti din nou fresh si in tendinte!

Curatenie de primavara in farduri

Decat sa tii un intreg depozit de rujuri, creioane, mascara sau pudre de acum 10 de ani, cu ambalajul spart si lipit cu scotch, mai bine inlocuieste-le cu cate un singur produs din fiecare categorie, dar nou. Degeaba ai 10 tuburi de eye-liner intarit, in loc de unul si bun.

Haine mai putine, dar de calitate

Pastreaza-ti in garderoba doar tinutele preferate, care stii ca te avantajeaza. Dulapul plin de haine agreate de tine doar in proportie de 30% trebuie sa dispara. Nu diversitatea conteaza cel mai mult, ci cat esti de frumoasa purtand o rochie care-ti vine bine.

Negrul ramane de baza

Negrul ramane singura varianta de a parea ca te-ai imbracat scump, emanand cea mai multa eleganta. Nu ocoli rochiile negre, bluzele si pantalonii, care te si subtiaza pe deasupra!

Culorile nude

Culorile nude iti vor permite multe variante de a combina tinutele, deci profita la maxim de bej, crem, ivoir si maro.

culoare_negru_moda_frumuseteAtentie la nasturi

Daca vei inlocui nasturii clasici ai tinutelor tale cu unii cu aspect pretios cumparati de la mercerie, vei da senzatia ca ai cele mai scumpe haine din mall.

Accesoriile

Nu uita sa-ti accesorizezi orice tinuta cu bijuterii, esarfe delicate si gentute sic.

Poti gasi astfel de articole in magazine mici sau la targuri, unde preturile nu sunt umflate excesiv de numele unui brand celebru.

Autor: Adelina Dobrin



Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda mamici Trucuri moda frumusete Trucuri moda machiaj mamici Trucuri frumusete Frumusete mamici Trucuri

Articole recomandate

Citeste si despre