Slabiti rapid prin tratamente combinate

/ / Modificat: 2017-09-21
Slabiti rapid prin tratamente combinate


 Vrei sa arati cat mai bine in aceasta vara? Vrei ca privirile admirative ale barbatilor sa se intoarca in timp ce mergi nepasatoare pe strada sau pe plaja? Aveti un pic de celulita?

Cateva kilograme s-au depus pe solduri, coapse si picioare, iar burtica este proeminenta? Sunteti mamica, sarcina lasand cateva pernute de grasime ici-colo?

Kilograme in plus, celulita, vergeturi, piele deshidratata – sunt cuvinte care trebuie sa devina doar o amintire pana la plecarea in concediu asa ca trebuie sa ne apucam de treaba.

Daca la capitolul moda problema s-a rezolvat ceva mai simplu, cand vine vorba de silueta e nevoie de ambitie, rabdare si vointa.

Bodycenter Dakima, salon de infrumusetare si estetica corporala exista pentru a-ti inlatura disperarea si pentru a te ajuta sa iti indeplinesti visul: vacanta, soarele, marea, iti vor apartine pentru ca, te asiguram, ai inca suficient timp pentru a scapa de celulita si a-ti remodela trupul dupa propria-ti dorinta inainte de plecarea in concediu.

Combina dieta cu tratamentul potrivit si ai sa ajungi la rezultatul dorit mult mai repede decat visezi!

O alimentatie sanatoasa si o simpla crema anticelulita s-ar putea insa sa nu fie de ajuns sa ajungi la silueta mult visata, asa ca ne-am gandit sa te ajutam un pic.

Iti propunem un PROGRAM ANTICELULITA pentru ca sezonul estival sa te gaseasca in cea mai buna forma.

Ar trebui sa incepeti cu impachetarile anticelulita care vor duce la topirea grasimii, a stratului adipos, la eliminarea apei retinute in corp, cicatrizarea vergeturilor si binenteles inlaturarea rapida a celulitei.

Impachetarile anticelulita dau rezultate extraordinare daca se combina cu electrostimularea musculara, prin care musculatura se tonifica, se produce un drenaj limfatic, circulatia sanguina este imbunatatita simtitor iar pielea isi recapata elasticitatea, aspectul sau sanatos.

Se recomanda un abonament de 10 sedinte de electrostimulare (60 min/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei. Efectul acestora este vizibil dupa primele 3-4 sedinte, insa este necesara efectuarea a minim 10 sedinte.

Daca doriti intr-un timp foarte scurt sa va remodelati silueta in totalitate, va recomand sa optati si pentru minim 10 sedinte de masaj anticelulita professional.

Masajul anticelulitic este o solutie foarte  buna de a scapa de "coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita.

Beneficiile masajului anticelulitic : stimularea circulatiei sanguine, spargerea si eliminarea micro nodulilor celulitici, tonifica musculatura, reducerea stratului adipos,
redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Combinarea a 10 impachetari anticelulita, a 10 sedinte electrostimulare si a 10 sedinte de masaj anticelulitic pot face minuni.

In luna IULIE [in orice interval orar] la BODYCENTER DAKIMA aveti abonamente de remodelare, anticelulita la SUPERpreturi.
Adresa: Str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
Program:L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web:www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre