Secrete de machiaj de la vedete

Machiajul vedetelor reprezinta o sursa de inspiratie pentru femei si impune adesea tendintele in frumusete. Este important sa stii ca nu doar produsele de machiaj foarte scumpe sunt cele care ofera aspectul stralucitor pe care-l afiseaza celebritatile prin reviste si pe micul ecran. Exista si cateva secrete care ajuta aceste produse sa "stea" mai bine pe tenul lor si sa le redea aspectul radiant de care au nevoie! Si modul in care combina nuantele conteaza la fel de mult in aspectul final al machiajului. Iata cateva secrete de machiaj de la vedetele hollywoodiene!

Kim Kardashian - machiaj natural

Machiajul elegant pe care-l afiseaza Kim Kardashian zilnic nu este deloc complicat si greu de realizat. Vedeta pune frecvent accentul pe buze si adopta un machiaj discret al ochilor, cu accente puternice pe mascara, pentru a scoate in evidenta restul tenului. Nu ai nevoie de prea multe produse de machiaj. O mascara foarte buna si un ruj rosu aprins sunt produsele de baza intr-un machiaj natural, dar de impact, de vedeta.

1 din 5 >

Taguri Secrete machiaj vedete Trucuri machiaj vedete Trucuri machiaj

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul