Redobandeste o silueta de invidiat dupa nastere!

/ / Modificat: 2012-08-24
Redobandeste o silueta de invidiat dupa nastere!

Nasterea unui copil este cel mai minunat eveniment din viata unei femei, insa pe langa toate schimbarile radicale, emotiile intense si responsabilitatile majore pe care le atrage, o reala provocare este sa redobandesti silueta dinainte de perioada graviditatii.

Rezolutia tuturor femeilor este sa scape de surplusul de kilograme sau de vergeturile inestetice, ceea ce se poate dovedi foarte dificil din cauza ierarhiei prioritatilor, copilul, mica minune, fiind cel care ocupa tot timpul si preocuparile. Insa cu cat mai rapid incepi un program riguros, cu atat va fi mai eficient si rezultatele evidente! Pentru a fi din nou plina de incredere in tine insati, admirata de partenerul de viata si un exemplu, din toate punctele de vedere, pentru copilul tau in viitor!

Dieta, exercitiile fizice si tratamentele corporale trebuie combinate pentru a redobandi silueta dorita. Astfel doar prin conlucrarea acestor instrumente, poti scapa de kilogramele in plus, dobandi tonus muscular, recontura zonele afectate, reda elasticitatea si fermitatea pielii, precum si elimina celulita si vergeturile.

Dieta este primul pas esential, fara de care eficienta celorlalti pasi este redusa considerabil. Este foarte important sa adopti un stil de viata sanatos permanent, excluzand dietele drastice cu rezultate rapide doar pe termen scurt si care iti vor afecta sanatatea. O alimentatie naturala este de preferat, bogata in legume proaspete, cu precadere, si fructe.

Elimina alimentele procesate, painea alba, prajelile, bauturile carbogazoase si cu zahar adaugat, dulciurile si de asemenea combinatiile incorecte, precum carbohidrati (cereale, cartofi, paste, paine) cu proteine (carne, peste, oua, branza).

Alimente permise in dieta sunt: carnea slaba (curcan, peste, pui), legume proaspete preparate ca salata, la cuptor sau la gratar si produse lactate degresate. Poti consuma in cantitati limitate cereale integrale, paine neagra/integrala/de secara/de ovaz, orez brun/basmatic sau fructele dulci.

Este obligatoriu sa respecti cele 3 mese pe zi, plus 2 gustari intre mese daca simti nevoia, si nu manca cu minim 3 ore inainte sa te culci. Este indicat sa ai mereu la indemana "alimente de urgenta", precum un mar, morcovi, supa, iaurt, un pod de palma de alune sau nuci, cand ai anumite pofte pe care trebuie sa le temperezi. Pentru a beneficia de o dieta personalizata, adaptata programului, preferintelor tale si rezultatelor pe care ti le doresti, consulta un nutritionist, care te va ajuta sa slabesti sanatos si sa te mentii la greutatea vizata, fara a te infometa!

Exercitiile fizice trebuie sa devina o rutina stricta pentru a avea un corp tonifiat, suplu si fara indezirabila celulita. Fie ca preferi fitness, cardio, aerobic, pilates, tae-bo, zumba, exista o multitudine de optiuni valabile, care te vor face sa percepi miscarea fizica ca pe o placere, nu o corvoada. Daca nu ai timp sa te duci la sala, poti efectua exercitii fizice la tine acasa, urmarind de exemplu un DVD cu pilates sau aerobic. De cel putin 3 ori pe saptamana, tine-te de programul ales de exercitii fizice!

Tratamentele corporale

Pentru tonusul pielii, scaderea in centimetri, remodelarea zonelor problematice, eliminarea vergeturilor si a celulitei, tratamentele corporale sunt cele mai eficiente. Chiar si persoanele cu greutate ideala, care tin o dieta stricta si efectueaza exercitii fizice cu regularitate, au celulita. In continuare, iti vom prezenta tratamentele corporale pe care ti le poti face pentru a redobandi silueta dorita in timp record!

VelaSmooth

VelaSmooth este un tratament revolutionar pentru combaterea celulitei si de asemenea, reduce circumferinta in zonele afectate (abdomen, fese, coapse, brate), tonifiaza corpul, reda elasticitatea si fermitatea pielii, amelioreaza drenajul limfatic (eliminarea de toxine) si stimuleaza circulatia sangvina. Aparatul VelaSmooth combina 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice.

Radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosul stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, prin masarea profunda a pielii. In aproximativ 8-12 sedinte de tratament, celulita este estompata semnificativ, inclusiv celulita dificila din stadiul IV.

Dermocell

Tratamentul de endermologie Dermocell utilizeaza o turbina axiala ce produce o suctiune constanta, cu un efect de unduire, spre deosebire de metodele clasice de vacuum. Rolele mobile actioneaza linear si perpendicular pe suprafata epidermei, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie.

Miscarea rolelor realizeaza un masaj anticelulitic in profunzime. Prin combinarea celor doua principii, vacuum si role mobile, se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta straturile superioare ale epidermei, astfel riscurile de aparitie a hematoamelor si vanatailor sunt eliminate complet.  Dermocell trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita (inclusiv gradul IV - cel mai avansat) si previne reaparitia in timp a celulitei.

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este una dintre cele mai populare metode de tratare a celulitei. Masajul anticelulitic consta in manevre terapeutice de neteziri, frictiuni, compresiuni, ridicarea pielii cu varfurile degetelor, framantari intre maini si ciupiri cu varfurile degetelor in zonele mai putin dureroase. Sunt stimulate circulatia sangvina si drenajul limfatic, este favorizata oxigenarea tesuturilor, se imbunatateste elasticitatea pielii, se diminueaza stratul de grasime si se distrug celulele adipoase fara spargerea capilarelor. 

Impachetarile cu Fango

Fango este un amestec 100% natural, compus din namol si alge marine, cu rezultate excelente in tratamentele anticelulitice, de slabire si detoxifiere. Fango contine oligoelemente care penetreaza pielea si prin osmoza, devin extrem de benefice pentru intregul organism. De asemenea, fango este eficient si pentru atenuarea durerilor cauzate de afectiuni reumatismale, articulare sau oboseala. In urma tratamentelor, pielea este purifiata in profunzime, devine mai supla si catifelata.

Toate aceste masuri se interconditioneaza la un anumit nivel, astfel, o dieta sanatoasa, miscarea si tratamentele corporale sunt 3 pasi esentiali pentru a redobandi o silueta de invidiat dupa nastere!

Pentru eliminarea vergeturilor inestetice, exista tratamentul inovativ cu aparatul Formatk ce combina radiofrecventa bipolara si microdermoabraziunea cu diamante, determinand productia de colagen si elastina, deteriorarea fibrelor de colagen si elastina cauzand in fapt aparitia vergeturilor. In timpul sarcinii, din cauza maririi volumului, pielea se intinde, iar dupa ce revine la forma sa initiala, incep sa se vada vergeturile. La inceput sunt rosii, iar daca nu sunt tratate la timp, pana in 2 ani, devin albe si mai greu de estompat. Radiofrecventa combinata cu microdermoabraziunea au o eficienta de 85-100% asupra vergeturilor, in functie de piele si reactivitatea organismului.

www.slimart.ro

Clinica de estetica medicala SlimArt este specializata in tratamente corporale de inalta calitate, tratamente faciale, epilare definitiva, machiaj semipermanent, tratarea acneei sau diferitelor afectiuni ale pielii, rejuvenare faciala, tratamentul vergeturilor si al micozei unghiei. Echipa de specialisti SlimArt este compusa din medici dermatologi, nutritionisti, chirurgi plasticieni, kinetoterapeuti si esteticiene cu ampla experienta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Slabit dupa nastere Masaj anticelulitic Eliminare rapida celulita

Articole recomandate

Citeste si despre