Recapata-ti formele dupa nastere

/ / Modificat: 2020-03-13
Recapata-ti formele dupa nastere

Dupa nastere, provocarile sunt nenumarate pentru femei. Mamele raman cu kilograme si centimetri in plus. Textura pielii se schimba, iar vergeturile si celulita se instaleaza confortabil pe trupul femeilor.

Aparitia celulitei este un proces normal la femeile insarcinate si se observa si dupa nastere. Organismul sufera o multitudine de modificari fizice, inclusiv depunerea grasimii, care asigura caloriile necesare pentru sarcina si alaptare.

Este o realitate greu de infruntat. Dar, se intampla si la case mai mari. Celebra Beyonce s-a ingrasat 28 de kg in timpul sarcinii.

Christina Aguilera a luat 18 kg in greutate, iar frumoasa actrita Jenny Mccarthy 35 de kg.

Vestea buna este ca exista solutii pentru remodelarea nechirurgicala a corpului, chiar si acolo unde dieta si miscarea nu fac fata, dupa cum ne explica specialistii clinicii Skinmed.

Metode de a scapa de celulita

Celulita nu e o boala in sine, dar le poate afecta emoțional pe femei. In afara de aspectul coaja de portocala, in celulita apare modificarea de vascularizatie si pot sa apara si modificari inflamatorii.

O tehnica injectabila care reda aspectul ferm al pielii este mezoterapia. Injectiile se fac cu ace extrem de subtiri, se poate face si o anestezie locala, durerea e minima. Este nevoie de 7-10 sedinte.

Celulita se reduce semnificativ, unele persoane scapa definitiv de ea, dar tratamentul trebuie repetat la 6 luni-1 an, pentru intretinere. Un alt tratament, radiofrecventa, presupune utilizarea unui aparat special. Se fac miscari circulare, se incalzeste zona, iar caldura genereaza contractia colagenului si producerea unuia nou.

Vorbim de aparatul VelaShape III, cea mai noua generatie de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coaja de portocala si conturarea siluetei. Pacientele aleg sa trateze coapsele, fesele si abdomenul, zonele cele mai predispuse la celulita.

Procedura poate fi utilizata insa si in alte zone ale corpului, precum bratele sau gatul. in general, pentru obtinerea unor rezultate de lunga durata, sunt necesare 6 sedinte de tratament, efectuate la distanta de o saptamana.

Procedurile medicale trebuie ajutate de un stil de viata sanatos, in care alimentatia si miscarea trebuie sa ocupe un rol important. Hidratarea este esentiala pentru sanatatea pielii, iar zaharul, sarea si grasimile trans trebuie inlaturate pe cat posibil.

Mamele vor alege o alimentatie diversa si se vor adapta din mers, in functie de perioada de alaptare si de nevoile copilului.

Articole recomandate

Citeste si despre