O vara fara acnee si puncte negre, de la Eucerin

/ / Modificat: 2012-05-29
O vara fara acnee si puncte negre, de la Eucerin

Eucerin, expertul in ingrijirea pielii de peste 111 ani

Vara e anotimpul schimbarilor pozitive, energia si starea de bine luand locul oboselii si lipsei de motivatie. Cu toate acestea, vara este si anotimpul in care tenul acneic are nevoie de o ingrijire deosebita, el fiind primul care are de suferit de pe urma efectelor nocive ale anotimpului cald: praful, razele UV, umiditatea si caldura excesiva contribuie la uscarea, iritarea si imbatranirea pielii, favorizand aparitia acneei.

Insa diferenta o face produsul anti-acneic pe care il folosesti.

Cu gama dermatologica Dermopurifyer, de la Eucerin - expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii – vei putea lupta cu succes impotriva acneei, mai ales pe timp de vara. Cu o toleranta excelenta, dovedita clinic, produsele din aceasta gama curata, hidrateaza si ingrijesc in profunzime tenul, tratand cele mai frecvente probleme ale acestuia: cosurile, bacteriile, inflamatiile si excesul de sebum. Cu o formula atent conceputa, ce contine Acid Lactic, ingredient natural pe care pielea noastra il contine in mod normal, aceste produse sunt extrem de delicate cu pielea atat de afectata uneori de tratamentele medicamentoase.

Eucerin va propune pe timpul verii un exercitiu simplu de ingrijire, cu rezultate dovedite clinic!

Pentru o curatare eficienta, ce indeparteaza nu doar machiajul si impuritatile, ci si excesul de sebum, foloseste gelul de curatare Eucerin DermoPURIFYER. Iar pentru ingrijirea dupa curatare si protectie impotriva efectele nocive ale ultravioletelor, Eucerin iti ofera crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30 cu efect de calmare si hidratare intensa.

Curatarea este foarte importanta

gel-curatare-dermo-purifyerCuratarea fetei este esentiala inaintea oricarui ritual de ingrijire si infrumusetare si este cu atat mai importanta in timpul verii cand praful si caldura excesiva contribuie la incarcarea pielii si favorizeaza aparitia acneei.

Sebumul produs de glandele sebacee se acumuleaza la nivelul porilor si ii dilata, iar in lipsa unei curatari responsabile a tenului, grasimea oxideaza si  capata o culoare inchisa, sub forma inesteticelor puncte negre.

Cu formula sa fara sapun, parfum sau grasimi, cu 6% Ampho-Tensides, Eucerin DermoPURIFYER gel de curatare actioneaza delicat si in profunzime, indepartand nu doar murdaria si urmele machiajului, ci si excesul de sebum.

Produsul are efect antibacterian si actioneaza impotriva comedoanelor, fiind compatibil si cu tratamentele dermatologice anti-acnee.

Pret informativ: 49 lei

Vara, o crema buna este una care are si SPF

crema-zi-hidratanta-dermo-purifyerTenul afectat de acnee are nevoie de o ingrijire adecvata, de o crema care sa aiba efect hidratant si anti-bacterian. Mai ales in perioada verii avem nevoie sa avem un ten curat si sanatos, motiv pentru care apelam de multe ori la tratamente medicamentoase care ne usuca suprafata cutanata.

Crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30 de la Eucerin ii asigura tenului care se confrunta cu probleme confortul zilnic de care are nevoie, alaturi de protectia solara atat de necesara in timpul verii – datorita SPF 30 si UVA -, mai ales luand in considerare sensibilitatea solara dezvoltata in urma medicatiei anti-acneice clasice.

Datorita ingredientului Gluco-glycerol, pielea este hidratata in profunzime, iar formula speciala ce contine Licochalcone A, Decandiol si L-Carnitina asigura reglarea sebumului, functia antiinflamatoare si antibacteriana. Factorul de protectie impiedica patrunderea razelor nocive UV in piele si impiedica hiperpigmentarea postinflamatorie.

Formula sa fara ulei si fara parfum respecta nevoile delicate ale pielii, iar textura impacta se absoarbe rapid in piele, inlaturand aspectul lucios si lasand-o supla si neteda.

Puteti folosi crema si ca adjuvant in tratamentul medicamentos al acneei - a fost creata de catre specialistii Eucerin luand in considerare pielea uscata in urma terapiei impotriva acneei si a fotosensibilitatii.

Pret informativ: 69 lei

Iti dorim o vara lipsita de acnee si nu uita si de celelalte produse ale gamei Eucerin DermoPURIFYER:

eucerin-dermo-purifyer

  • Eucerin DermoPURIFYER lotiune tonica

Pret informativ: 49 lei

  • Eucerin DermoPURIFYER scrub

Pret informativ: 44 lei

  • Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta matifianta

Pret informativ: 60 lei

  • Eucerin DermoPURIFYER crema de noapte

Pret informativ: 62 lei

  • Eucerin DermoPURIFYER serum concentrat

Pret informativ: 65 lei

  • Eucerin DermoPURIFYER Stick corector

Pret informativ: 39 lei

Aceste produse se distribuie exclusiv in farmacii.

Pentru mai multe detalii despre gama Eucerin DermoPURIFYER, accesati site-ul www.eucerin.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre