Moda si frumusete, trucuri pentru mamici singure

/ / Modificat: 2010-09-24
Moda si frumusete, trucuri pentru mamici singure

Mamica sau nu, imaginea ta trebuie sa fie mereu una spectaculoasa. Aspectul fizic ingrijit si piesele vestimentare pe care le alegi vorbesc de la sine despre o persoana. Sa vedem care sunt acele tinute si trucuri de frumusete care comunica sex-appealul si seductia femeii in ochii barbatilor.

Lenjerie intima de culoare neagra

Lenjeria intima de culoare neagra innebuneste barbatii. Se considera ca aceasta este mult mai sexy decat alte culori, chiar si decat rosul. Astfel ca, nu ezita sa ai cateva piese speciale, tanga sau nu, cu care sa-ti seduci partenerul. Alege materiale fine ca matasea sau dantela, placute la atingere.

Rochia neagra scurta!


Sau vorba americanilor "little black dress".

Toti stilistii sustin ca orice femeie trebuie sa aiba in garderoba o rochie scurta, de culoare neagra. Aceasta este una dintre piesele vestimentare care emana seznualitate si sex-appeal.

Manichiura ingrijita si oja in culori tari

Un rosu aprins sau un visiniu puternic pe unghii te face mai sexy si mai atragatoare. Totusi, inainte de a aplica o oja, asigura-te ca unghiile sunt ingrijite si curatate.

Textura hainelor

Textura hainelor poate face diferenta! Diferenta intre o dupa-amiaza linistita in casa, in care stati si va uitati la tv sau plimbati copilul si o noapte incendiara in care va aventurati in diverse scenarii erotice. In primul caz se foloseste cel mai des bumbacul, in cel de-al doilea se opteaza pentru matase, dantela, piele, blana sau chiar casmir. Aceste materiale parca cersesc sa fie atinse si mangaiate de partenerul tau.

Creionul negru de ochi

Sau efectul de smokey-eyes, asa cum mai este cunoscut! Atunci cand iti faci un contur accentuat de culoare neagr la ochi atragi barbatii ca un magnet. Se pare ca acest contur iti ofera un aspect de femeie rea, pusa pe lucruri mari, care vrea sa fie sedusa.

Pantof cu toc inalt si subtire

Asa cum rochia neagra neagra trebuie sa fie baza garderobei unei femei care stie sa seduca, pantofii cu toc inalt si subtire vin in completarea ei si transforma femeia intr-o tinta erotica pentru barbati. Daca porti tocuri inalte, iar rochia pica pe formele tale mai senzual ca niciodata, vei stii sa intorci priviri si sa renasti pasiunea din relatia ta de cuplu.

Ruj rosu

Si acest produs de machiaj este esential in completarea unei tinute care va innebuni de placere barbatii. Cred ca se asorteaza perfect cu rochia neagra si cu o pereche stiletto de culoare rosie. Aceste trei elemente reprezinta reteta garantata pentru stimularea sexuala a barbatilor.

Daca mai ai si ideea incitanta de a te da cu rujul rosu in fata lui, trecandu-l lent si provocator peste cele doua buze atunci poti spune ca ti-ai atins scopul.

Imprimeu animal

In mare voga in acest sezon, acest imprimeu poate crea scenarii incitante in mintea barbatilor. Poti opta pentru o lenjerie intima cu astfel de printuri, dar chiar si o esarfa sau o rochie pot capta intreaga atentie a partenerului tau.

Camasa barbateasca

Exista acel ceva care se traduce prin "aici, si acum" daca ii imbraci camasa. Probabil ca purtarea unei camasi albe, descheiata la cativa nasturi si usor sifonata a fost prea mult timp asociata cu ideea de tinuta de dupa sex si de aici i se trage acest farmec sexual.

Portjartier

Portjartierul este piesa cea mai erotica din lenjeria intima a unei femei. Dezgoleste latura ta usor salbatica si aventuriera si iti etaleaza curajul in fata lui. Nu orice femeie poate purta aceasta piesa de lenjerie, ci numai cele care stiu intr-adevar ce vor: sa seduca barbatii! Tu ai vreo astfel de piesa in garderoba?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete femei Moda mamici Trucuri moda frumusete Ajutor mamici singure

Articole recomandate

Citeste si despre