Manichiura: tendinte toamna/iarna 2011-2012

/ / Modificat: 2017-01-05
Manichiura: tendinte toamna/iarna 2011-2012

Culorile metalice, cele neutre, sclipiciul si aplicatiile diverse vor fi la mare cautare in materie de manichiura in sezonul toamna/iarna 2011-2012. Daca si tu consideri manichiura desavarsita ca fiind un accesoriu esential, iata ce fel de oje trebuie sa achizitionezi pentru a fi la moda in perioada urmatoare.

Culori neutre

Manichiura in culori neutre va fi potrivita atat pentru o tinuta clasica sau office, cat si pentru una mai sofisticata si chiar sexy. Cele mai recomandate nuante de catre specialisti in acest sens sunt: maron inchis, kaki, violet regal, nude si gri. De asemenea, poti opta si pentru visiniu, albastru inchis si alte nuante foarte apropiate de negru.

Culori metalice

Daca pana in urma cu putin timp, culorile metalice nu erau deloc pe placul stilistilor si nici a fashionistelor, aceste nuante vin acum in forta. mai mult decat atat, ele se claseaza pe primele locuri in topul celor mai moderne oje pentru perioada imediat urmatoare.

Alege nuante de gri, albastru, mov, visiniu si verde. Este insa foarte important ca nuantele sa fie destul de inchise, potrivite pentru perioada toamna-iarna.

Oja cu sclipici

Ca si in cazul ojelor metalice, cele cu sclipici erau usor respingatoare pentru femeile cu un simt al modei foarte bine dezvoltat. Se pare ca acum insa, oja cu sclipici a devenit foarte moderna si recomandata chiar si de catre cei mai puternici critici in domeniul fashion.

Aplicatii pentru unghii

Daca esti o fana a nail art-ului, te vei bucura sa afli ca in perioada urmatoare vor fi la moda aplicatiile cu floricele, animal print, romburi etc. Lasa-ti imaginatia sa zburde... direct pe unghiile tale.

Autor: Ana-Maria D.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Toamna Iarna Moda mamici Tendinte toamna 2011

Articole recomandate

Citeste si despre