Inamicii celulitei

/ / Modificat: 2007-03-06
Inamicii celulitei


 

Cu toatele ne dorim o silueta perfecta, un corp armonios, un aspect al pielii neted si sanatos. Nu intotdeauna acest lucru este posibil intrucat inamicul numarul unu care poate ruina totul in aceasta privinta este bineinteles celulita.

Celulita este dupa cum probabil stim cu totii, un depozit de grasime sub piele ce apare de obicei sub pielea coapselor, picioarelor, feselor, bratelor si chiar abdomenului. Femeile sunt mult mai afectate de celulita decat barbatii, si aceasta se explica cel mai probabil prin schimbarile hormonale prin care trec de-a lungul vietii.

Iata care sunt cei mai de temut inamici ai celulitei:

SEDENTARISMUL

Nu uita ca sedentarismul este unul din  motivele principale al aparitiei celulitei (scaunul confortabil de la birou,  fotoliul din fata televizorului, statul mult in picioare etc).

Fa cat mai multa miscare, mergi pe jos zilnic cel putin o jumatate de ora, pentru a-ti intari musculatura coapselor si a pulpelor. Daca te vei plange ca nu ai timp, iti voi spune un lucru: totul tine de cum iti fixezi prioritatile. 


Poti opta pentru un abonament de 10 sedinte de electrostimulare + 10 sedinte de fast slim (slabire ultra rapida) care va tine locul cu succes orelor pe care ar trebui sa le petreci in sala de sport.

Deci, cu doar 3 sedinte de electrostimulare pe saptamana, victoria va fi a ta!

CONSUMUL INSUFICIENT DE LICHIDE

O regula esentiala este sa consumi cel putin 2l, 2 l si jumatate de apa pe zi, dar evita apa gazoasa pentru ca aceasta contine sare si favorizeaza retentia apei in organism. De asemenea, evita bauturile dulci si cafeaua.

Tine minte! In procesul de slabire, grasimile eliminate contin de cele mai multe ori si toxine care sunt usor eliminate printr-un consum adecvat de apa.

SOARELE

O data cu venirea verii ai mare grija cat timp faci plaja, deoarece expunerea excesiva la soare accelereaza imbatranirea pielii si ii scade rezistenta. Foloseste crema de protectie inainte si dupa expunerea la soare.

ALCOOLUL SI TUTUNUL

Trebuie de asemenea renuntat la alcool si tutun pentru ca ele produc toxine suplimentare in corp, dar si in piele.

ALIMENTATIA NECORESPUNZATOARE

Daca nu ai probleme cu greutatea, dar cu toate acestea ai observat aparitia celulitei, un regim alimentar bun este un prim pas in lupta contra celulitei. Dieta anticelulitica este o solutie perfecta pentru problema cojii de portocala. Orice mananci si bei va influenta nivelul celulitei. Daca vei consuma alimentele potrivite, rezultatul va fi unul bun. Daca doresti eliminarea acestei probleme, trebuie sa eviti alimentele cu continut mare de grasimi. Sarea, zaharul si alimentele grase sunt interdictii clare ale acestui regim.

Trebuie consumate zilnic fibre, pe care le gasim in fructe si legume proaspete. Ele ajuta la eliminarea toxinelor.

La Bodycenter Dakima continua promotia PROGRAMULUI ANTICELULITA asa incat va facem cateva recomandari: ar trebui sa incepeti cu impachetarile anticelulita care vor duce la topirea grasimii, a stratului adipos, la eliminarea apei retinute in corp, cicatrizarea vergeturilor si bineinteles inlaturarea rapida a celulitei.

Impachetarile anticelulita dau rezultate extraordinare daca se combina cu electrostimularea musculara, prin care musculatura se tonifica, circulatia sanguina este imbunatatita simtitor iar pielea isi recapata elasticitatea, aspectul sau sanatos.

Prin alternarea acestor tipuri de sedinte  aveti toate sansele sa pierdeti 2 numere la imbracaminte si cam 8-10 cm in circumferinta dupa numai 10 sedinte
Daca doriti intr-un timp scurt sa va remodelati silueta, va recomandam sa optati si pentru minim 10 sedinte de masaj anticelulita profesional.

Alternarea a 10 impachetari anticelulita, a 10 sedinte electrostimulare si a 10 sedinte de masaj anticelulitic pot face minuni.
 

In luna FEBRUARIE [in orice interval orar] la BODYCENTER DAKIMA aveti abonamente anticelulita cu discount de pana la 70%. Abonamente anticelulita: de la 80 RON - 5 sedinte electrostimulare + 5 sedinte fast slim.

Adresa: str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
Program: L-V: 8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web: www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre