Daruieste cadouri pentru o piele frumoasa si sanatoasa

/ / Modificat: 2011-11-28
Daruieste cadouri pentru o piele frumoasa si sanatoasa

Poate ca venirea iernii, a frigului si a troienelor de zapada nu ne bucura, dar cu siguranta sarbatorile de iarna ne fac sa zambim. De sarbatori trimitem felicitari si urari calduroase, primim colindatori sau ascultam colinde, impodobim bradul, le spunem copiilor povestea Craciunului, suntem alaturi de cei dragi si, desigur, le oferim cadouri!

Si pentru ca Mos Craciun vine doar odata pe an, iar lista cu numele celor carora ne dorim sa le facem o bucurie e tare lunga, Eucerin vine in ajutor cu cateva propuneri de cadouri, care pe langa un zambet sincer vor aduce cu ele si o piele frumoasa si sanatoasa!

Pentru EA

Cu o experienta de peste 100 ani in stiinta si sanatatea pielii, Eucerin iti propune cateva cadouri, pentru femeile care isi doresc sa ramana mereu tinere, sa aiba un ten hidratat, chiar daca este extrem de sensibil.

eucerin_hyaluron_fyllerIarna aceasta, Eucerin vine cu un program sustinut de ingrijire antirid, bazat pe un ingredient extrem de eficient, care functioneaza in orice anotimp: Eucerin Hyaluron Filler.

Acest cadou include urmatoarele produse:

  • Crema de zi Eucerin Hyaluron Filler cu protectie UVA si SPF 15. Aceasta estompeaza ridurile profunde, iar cele din jurul gurii sunt reduse vizibil in scurt timp, crema fiind creata special pentru tenul uscat si sensibil, care are nevoie de o ingrijire foarte atenta;
  • CADOU, crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler. Tenul are nevoie de o ingrijire speciala in timpul noptii, iar crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler continua lupta impotriva ridurilor si in timpul noptii, regenerand pielea datorita ingredientului Dexpanthenol;
  • Lapte demachiant Eucerin DermatoCLEAN, care contine si el Acid Hyaluronic, cu o textura bogata. Aceasta lotiune cremoasa indeparteaza impuritatile de peste zi si machiajul, fara a deshidrata pielea.

Pret in farmacie: 154 RON

eucerin_hyaluron_fyllerPentru doamnele sofisticate si mereu la curent cu ultimele decoperiri tehnologice, Eucerin iti ofera un cadou cu adevarat deosebit, care le va capta atentia. Cel de-al doilea cadou Eucerin Hyaluron Filler include:

  • Serumul concentrat Eucerin Hyaluron Filler. Acesta sporeste efectul ingrijirii zilnice antirid, pentru un aspect al pielii mai tanar si mai revigorat, din interior;
  • CADOU, demachiant de ochi bifazic Eucerin DermatoCLEAN - indeparteaza atat mascara cat si fardurile rezistente la apa si protejeaza impotriva deshidratarii.

Pret in farmacie: 124 RON

Produsele Eucerin Hyaluron Filler utilizeaza combinatia unica dintre acidul hyaluronic si bio-glicozidul saponina, care impreuna lupta eficient impotriva ridurilor profunde, imediat cum se formeaza, umplandu-le din interior. Bio-glicozidul saponina s-a dovedit a fi cel mai eficient stimulator al productiei de acid hyaluronic in celulele stratului epidermal, acolo unde ridurile profunde se formeaza. Gama Hyaluron Filler este cu atat mai eficienta, avand in vedere noua sa formula - cu de 5 ori mai mult Acid Hyaluronic.

eucerin_q_10Ai gasit si cadoul potrivit pentru prietena ta cea mai buna - aceeasi persoana care iti povestea despre lupta ei cu ridurile de expresie ale tenului sensibil, intolerant la multe produse cosmetice: cadoul Eucerin Q10. Acesta include:

  • Crema de zi Eucerin Q10. Aceasta contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. Coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ ce au un efect daunator asupra pielii, oferind o piele sensibil mai neteda si vizibil mai ferma;
  • CADOU, crema de noapte Eucerin Q10, pentru a imbunatati regenerarea celulara in timpul noptii;
  • Lotiunea micelara 3 in 1 Eucerin DermatoCLEAN – este ideala pentru persoanele cu tenul sensibil care isi doresc o curatare delicata si lipsita de griji. Este produsul de curatare perfect pentru cele dintre noi cu o viata extrem de activa, tocmai pentru ca este un produs 3 in 1: curata, tonifica, demachiaza si zona ochilor.

Pret in farmacie: 135 RON

Pentru EL - Arata-i ca sanatatea pielii lui este extrem de importanta pentru tine

eucerin_menSanatatea pielii nu tine cont de sex, iar pielea unui barbat are la fel de multa nevoie de ingrijire si protectie ca cea a femeilor, mai ales in timpul iernii. Ofera-i tatalui, fratelui sau iubitului tau un cadou care sa-i ofere o piele hidratata, lipsita de riduri si de iritatii, alaturi de un set de pixuri foarte elegant! Cadoul Eucerin MEN include:

  • Eucerin Men Crema antirid – contine 3 dintre cele mai eficiente ingrediente antirid, care energizeaza pielea, o hidrateaza pentru 24 de ore si o protejeaza de imbatranirea prematura a tenului: Q10, Hyaluron si protectie UVA;
  • Eucerin Men Gel de ras - contine tehnologia revolutionara cu ioni de argint si polimeri speciali ce usureaza barbieritul. Acestia previn iritatiile si taieturile fine, in acelasi timp hidratand pielea sensibila. Barbieritul devine usor si placut, chiar si pentru persoanele cu dermatita atopica sau acnee;
  • CADOU, un set de pixuri deosebit.

Pret in farmacie: 134 RON

Daca totusi cadoul potrivit nu se regaseste printre recomandarile noastre de mai sus, mai ai cateva variante. Suntem siguri ca printre ele se afla si cadoul perfect pentru a le oferi celor dragi un Craciun de neuitat, sau, de ce nu, pentru a-ti oferi chiar tie cateva momente de rasfat.

eucerin_dermo_densifyer

Tenul matur merita un tratament deosebit de sarbatori, iar cadoul Eucerin DermoDENSIFYER pastreaza tenul tanar indiferent de anotimp. Acesta include:

  • crema de zi Eucerin DermoDENSIFYER;
  • laptele demachiant DermatoCLEAN – la jumatate de pret!;

Pret in farmacie: 132 RON

eucerin_ph_5

Ofera-le prietenilor tai cateva momente de rasfat bine meritate prin cadoul Eucerin pH5, care include:

  • deo roll-on Eucerin pH5, fara miros, special pentru piele sensibila;
  • CADOU, crema de maini Eucerin pH5;
  • ulei de dus Eucerin pH5.

Pret in farmacie: 61 RON

eucerin_men

Pentru EL poti alege cel de-al doilea cadou Eucerin Men care include:

  • Spuma de ras Eucerin Men – la jumatate de pret;
  • Balsam after shave Eucerin Men.

Pret in farmacie: 83 RON

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Solutii reducere riduri Cadouri tatici

Articole recomandate

Citeste si despre