Cum scapam de picioarele umflate?

/ / Modificat: 2018-10-21
Cum scapam de picioarele umflate?

Chiar daca a trecut vara si nu mai este asa de cald, multe dintre femei se lovesc de problema picioarelor umflate in orice anotimp! Cauzele acestora sunt de cele mai multe ori genetice, „mostenire de familie”, sau dobandite in urma sarcinilor sau a dereglarilor hormonale.

Chiar daca a trecut vara si nu mai este asa de cald, multe dintre femei se lovesc de problema picioarelor umflate in orice anotimp! Cauzele acestora sunt de cele mai multe ori genetice, „mostenire de familie”, sau dobandite in urma sarcinilor sau a dereglarilor hormonale.


De cele mai multe ori, un consum mai mare de apa va duce la eliminarea apei din corp si va diminua tendinta de retentie a organismului, de aceea, in momentul in care simti ca ai picioarele umflate, este indicat sa maresti consumul obisnuit de apa cu inca doua pahare/ zi.
In situatia in care nu mergi la sala regulat, iti recomanda sa incerci de minim 1-2 ori/ saptamana sa alergi sau sa mergi alert in parc, in jur de 30 de minute.


Rezultatele mersului sau alergatului usor in parc se fac resimtite chiar dupa prima saptamana, iar cu suplimentarea consumului de apa zilnic, vei vedea cum efectiv pe parcursul zilei, gleznele tale vor prinde o forma armonioasa si picioarele nu vor mai parea „pufoase”.
Pe langa sfaturile de mai sus, care sunt absolut necesare, pentru a scapa de retentia de apa si pentru a elimina toxinele acumulate in organism, tratamentul Presodren-Slim este o completare excelenta, care te va ajuta sa dobandesti si picioare mai subtiri si mai usoare.

Ce face acest Presodren-Slim? 

 Principala sa functie, respectiv de presodrenaj limfatic, este folosita in tratarea  insuficientei sistemului venos si limfatic, si este ideal in tratarea picioarelor umflate, picioarelor grele, eliminarea toxinelor si a retentiei de apa in tesuturi. Presodren-Slim efectueaza presodrenajul pe toata suprafata corpului, reactiveaza circulatia sanguina si limfatica, stimuland drenajul si implicit eliminarea toxinelor acumulate in organism. Pe langa beneficiile enumerate mai sus,  acesta va optimiza rezultatele impotriva celulitei, a acumularilor adipoase si a retentie de lichide. 

Efectul sau de detoxifiere si de relaxare se face simtit chiar dupa o singura sedinta, deoarece imbunatateste oxigenarea tesuturilor periferice si ajuta la detoxifierea generala a organismului. 
Unele cliente au reusit sa dea jos pana la 10cm/ zona cu probleme, respectiv coapse, fese, solduri dupa un tratament intesniv de 6 sedinte, efecuate cate 2 sedinte/ saptamana.
Trebuie acordata o mare atentie contraindicatiilor, acest tip de tratament fiind interzis femeilor insarcinate si persoanelor care sufera de urmatoarele afectiuni:-Tromboza venoasa profunda, tromboflebita- Insuficienta cardiac , ocluzie arterial- Dermatite sau leziuni ale pielii

Daca te-ai hotarat sa dai jos mai mult de 7-10 kg, intotdeauna iti recomand sa incluzi, pe langa dieta si sport, tratamentele corporale, iar Presodren-Slim este unul esential in procesul de detoxifiere si pierdere armonioasa in greutate. Dupa efectuarea impachetarilor de slabire, sedintele de presodrenaj vor accelera rezultatele si vor ajuta la o slabire mai rapida in greutate si centimetri.
Merita pentru sanatatea corpului tau sa faci miscare, sa tii o dieta echilibrata si sa ajuti scaderea in greutate si procesul de detoxifiere cu tratamentele corporale care ti se potrivesc.

Elisabeta Ratiu, consultant in slabire si tratamente corporale Centrul de slabire BettyBlue.



Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Picioare umflate

Articole recomandate

Citeste si despre