Cum sa cresti productia de colagen pentru a elimina ridurile

/ / Modificat: 2019-03-26
Cum sa cresti productia de colagen pentru a elimina ridurile

Daca iti doresti sa ai un ten radiant, neted si fara riduri, iata cateva dintre cele mai simple si la indemana modalitati de a creste, in mod natural, productia de colagen din piele.

Consuma usturoi

Consumul de usturoi este una dintre cele mai bune metode pentru a mentine frumusetea tenului. Sulfura de dialil continuta de usturoi favorizeaza productia de colagen natural. Usturoiul are, de asemenea, si taurina care lupta impotriva deteriorarii fibrelor de colagen. Acesta mareste si durata de viata a corpului.

Consuma legume cu frunze verzi

Aceste legume sunt bogate in vitamina C si A. Consumul lor stimuleaza productia de colagen, precum si reducerea sanselor de a dezvolta cancer. Pentru a obtine acest efect de intinerire, este recomandat sa mananci legume proaspete si naturale cu frunze verzi, in fiecare zi, la doua mese.

Mananca multe afine

Afinele contin fitonutrienti care intaresc fibrele de colagen. Astfel, productia este mentinuta in timp. Pentru a obtine aceste beneficii, consuma cel putin o ceasca de afine in fiecare saptamana. Le poti manca cum preferi, desi cele mai bune sunt crude.

Consuma vitamina C

Vitamina C este cea mai importanta in productia naturala de colagen. Acest lucru se datoreaza faptului ca fibrele de colagen necesita o cantitate mare de vitamina C pentru a se forma corespunzator.

Este recomandat ca dieta sa contina o varietate de alimente bogate in vitamina C, astfel incat productia de colagen sa se regenereze zi de zi si sa ai o piele radianta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire piele Colagen

Articole recomandate

Citeste si despre