Ce spune oja ta preferata despre tine?

/ / Modificat: 2017-04-26
Ce spune oja ta preferata despre tine?

Oja nu este un simplu produs cosmetic care te infrumuseteaza. Expertii sustin ca oja pe care o alegi spune mai multe detalii despre tine decat ai putea crede.

Culoarea prferata de oja poate dezvalui informatii despre personalitate, preferinte si chiar despre orientarea profesionala.

Afla ce spune oja preferata despre tine!

Oja roz

Daca preferi rozul si nuantele derivate din el cand iti faci manichiura, atunci se poate spune ca esti o mamica chic, sexy si indrazneata. Pentru a purta aceasta culoare aprinsa si stralucitoare trebuie sa ai multa incredere in tine.

unghii_frumoase

Oja galbena

Galbenul este o culoare neobisnuita pentru oja. Dar pe cat de ciudata, pe atat de la moda. Daca ai unghii galbene, in mod cert esti la curent cu tendintele din moda si esti originala in alegerile vestimentare si modul de accesorizare a hainelor.

Esti o femeie care-si asuma riscuri si care poate face fata cu brio criticilor si remarcilor curiosilor din jur.

Oja coral

In mod cert o alegere in tendinte si destul de indrazneata. Este culoarea acestei veri si este foarte feminina. Pasiunea pentru aceasta culoare tradeaza fericirea, optimismul, vivacitatea si veselia care te caracterizeaza. Esti in toane bune si vrei ca toata lumea sa vada acest lucru!

Oja verde neon

In mod cert o oja "cu atitudine", la fel ca purtatoarea ei. Aceasta oja tradeaza o femeie cu multa energie, comunicativa si plina de viata. Esti intotdeauna deschisa la noi experiente si trairi si mergi pe principiul "viata e scurta!".

Esti sufletul petrecerilor sau reuniunilor intre prieteni. Este posibil sa lucrezi chiar in domeniul modei sau sa fii liber profesionista. In orice caz, esti o fire libera si creativa si lucrezi in domenii care-ti solicita creativitatea!

Oja alba

Daca alegi mai des culoarea alba la unghii, inseamna ca esti o fire clasica, conformista si de incredere. Nu iti place sa iti asumi riscuri, astfel ca intotdeauna faci alegeri prudente. Odata ce ai facut o alegere, nimeni nu te mai poate face sa te razgandesti. Nu iti place sa iesi in evidenta, de aceea si la haine te bazezi pe culori neutre, deschise, fara amprente de culori tari.

Oja rosie

Oja rosie nu este numai pentru indragostite. Chiar daca rosul este culoarea iubirii si pasiunii el mai are si alte interpretari legate de personalitatea ta. Este o culoare care denota eleganta, putere si sexualitate. Oja rosie arata cat esti de indragostita si cat de deschisa esti noilor idei si propuneri. fara indoiala ca esti o femeie stilata si gratioasa.

unghii-rosii

Oja bleu

In momentul in care iti pui oja bleu pe unghii, cu siguranta esti un suflet tanar si energic. Este o culoare tinereasca, amuzanta si care spune lumii "heeeyy, sunt dispusa sa incerc lucruri noi, sa imi traiesc viata la maxim". In mod clar esti la curent cu tendintele in moda, pentru ca este o culoare care se poarta foarte mult anul acesta pe unghii.

Oja mov

Oja in nuante de mov este alegerea unei femei sofisticate si puternice. Este o culoare potrivita pentru femei de afaceri dure si pentru distractia de noapte a femeilor.

Daca esti mamica si adori oja mov, ai grija, trebuie sa iesi mai mult in oras, sa te distrezi mai mult si sa arati incredere in tine. Nu dezamagi aceasta culoare "vampirica"!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Produse cosmetice Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre