Biorigine, cele mai bune branduri de cosmetice BIO din Franta

Biorigine aduce in exclusivitate, in Romania, branduri de cosmetice Bio din Franta pentru intreaga familie, pentru toate tipurile de ten si pentru toate varstele. Produsele sunt de calitate superioara, fara parabeni si au la baza ingrediente provenite din culturi organice, prietenoase cu mediul.

Conceptul Biorigine reprezinta un magazin online romanesc care comercializeaza produse cosmetice cu certificari internationale si, mai ales, care sunt recunoscute in tara lor de origine, Franta.

Povestea Biorigine incepe o data cu pasiunea celor doi soti - Adina si Ion Stefan pentru calatorii in sudul Frantei acolo unde au descoperit produse speciale care respecta atat natura, cat si sanatatea corpului, avand beneficii mult mai puternice decat produsele normale.

Au pus pe picioare o afacere de familie din dorinta de a se bucura impreuna cu cei apropiati de beneficiile unor produse sanatoase. "Toate brandurile prezente in portofoliul www.biorigine.ro sunt testate de noi, de membrii familiei si de prieteni apropiati familiei", afirma Ion Stefan, Managing Partner Biorigine.

Ideea de a aduce cosmetice Bio de calitate in Romania nu a fost una intamplatoare, prietenii lor descopereau incetul cu incetul produsele aduse de acestia din Franta si au inceput sa le ceara celor doi produse din calatoriile lor, astfel incat le-a venit ideea sa le faca cunoscute si altor persoane. Atunci au inceput sa se documenteze si sa se intereseze in profunzime de produsele Bio si de producatorii acestora. Printre brandurile exceptionale pe care Biorigine le aduce in Romania se numara Alpha Nova, Ciel d’Azur, Natural Repair, Officinea, Pulpe de Vie sau Shanti Spirit.

Pentru a selecta un brand in portofoliul sau, Biorigine lucreaza direct cu producatorul, pe care merge sa il cunoasca la el acasa, in laboratoare din Provence si chiar Alpi, ajungand sa le inteleaga filozofia si grija pentru mediu. In acest fel au inteles de ce unii se lupta pentru protejarea albinelor, iar altii ajuta producatorii din Nordul Africii sau producatori din tarile din zone exotice, dar defavorizate, donand profitul obtinut din vanzarea acelor ingrediente asociatiilor si ONG-urilor.

Ceea ce leaga toate brandurile din portofoliul Biorigine este pasiunea pentru natura si dorinta de o oferi beneficii reale pe viata. De exemplu, unul dintre producatori foloseste cea mai mare concentratie de trandafiri in cremele sale, la fiecare crema extragand esenta din 500.000 de trandafiri. Aceasta floare este cunoscuta pentru diminuarea ridurilor si inlaturarea stresului, detoxifierea si echilibrarea PH-ului pielii.

Descoperite in Franta, produsele distribuite de Biorigine se vand cu succes si in alte locuri, precum Marea Britanie, Germania, Italia, Rusia si chiar si in Asia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA