eTorturi iti asigura sarbatori dulci! Oferta generoasa de torturi si prajituri delicioase

/ / Modificat: 2018-12-11
eTorturi iti asigura sarbatori dulci! Oferta generoasa de torturi si prajituri delicioase

Luna decembrie este cea mai frumoasa din an, cu sarbatori numeroase si multe ocazii de organizare a petrecerilor private sau corporate. Incepand cu Sfantul Nicolae, continuand cu Craciunul, Sfantul Stefan si Revelionul, mesele festive se organizeaza continuu, iar daca se iau in calcul si zilele de nastere, motivele de petrecere sunt si mai multe. In cazul companiilor, petrecerile de sfarsit de an sunt o tendinta care aduna sub acelasi acoperis toti angajatii firmei pentru a se distra, socializa si a servi mese copioase.

Indiferent de tipul petrecerii, tortul este vedeta, elementul cheie al evenimentului care subliniaza importanta acestuia. Persoane fizice sau corporatii, aleg torturi la comanda pentru ca este foarte simplu sa intre in posesia unui preparat deosebit de bun la gust cu un aspect desavarsit.

Avantaje esentiale obtinute prin comenzile de torturi

Daca in cazul companiilor este simplu de inteles de ce sa comande un tort este cea mai buna optiune, chiar si in cazul celor mai pricepute gospodine tot aceasta este solutia cea mai buna. Asta pentru ca in perioada sarbatorilor sunt multe de facut, iar timpul este limitat.

eTorturi.ro, cofetarie online, este in sine optiunea potrivita pentru comanda de tort in Bucuresti, dat fiind faptul ca preparatele delicioase pot fi obtinute intr-un timp scurt, in urma unor comenzi realizate extrem de simplu pe site sau telefonic.

eTorturi oferta generoasa de torturi savuroase

De la cofetaria online poate fi comandat un tort in functie de modelele prezentate pe site, dar si tort personalizat, in functie de preferintele clientului. In ceea ce priveste decorul, pot fi selectate torturi realizate din fondant, martipan sau icing. Orice decor poate fi realizat, in functie de preferintele clientului – flori identice cu cele naturale, figurine umane, elemente in legatura cu un anumit job, embleme si sigle corporate.

Gustul preparatelor este delicios, combinatiile intre ingredientele de cea mai buna calitate fiind in cele mai multe cazuri inedite. S-a incercat obtinerea unei creme anume mixandu-se combinatii de ingrediente, precum ciocolata belgiana, mascarpone, fructe proaspete, lichior, cafea, pana ce rezultatul a fost cel mai bune. Blaturile sunt de casa, pregatite dupa o reteta proprie laboratorului eTorturi.

Toate ingredientele utilizate sunt 100% naturale, proaspete – si, cel mai important, nu se utilizeaza aditivi alimentari, premixuri sau conservanti. Avand in vedere ca in laboratorul pe care il detine cofetaria online, torturile se prepara doar la comanda, acestea sunt pregatite doar in ziua in care se si livreaza cu masini frigorifice, ajungand proaspete la client. Cofetaria nu produce preparate in serii!

Nici preturile nu le impun probleme clientilor - ca regula generala se stabilesc in functie de compexitatea decorului, pretul de pornire fiind de 69 lei/kg. Presupunand ca se doreste un tort al carui design nu se regaseste pe site, clientul poate merge la laboratorul cofetariei pentru a discuta asupra schitei de lucru cu specialistii cofetari. Nicio idee, oricat de inedita ar fi, nu va ramane netranspusa in realitate.

eTorturi oferta generoasa de o varietate de produse dulci savuroase

Pe langa torturi, cofetaria online primeste comenzi pentru acadele (alb – roz, cu Minioni, Lego Ninjago), biscuiti (cu model de Craciun, de exemplu), briose si cake pops, cornulete, cozonaci, minipateuri, minieclere, miniamandine, minitarte, pricomigdale si multe alte produse dulci savuroase. Toate acestea sunt preparate similar torturilor, din ingrediente 100% naturale.

eTorturi este o cofetarie online care pune in prim plan multumirea clientilor sai, motiv pentru care deruleaza o politica avantajoasa pentru acestia – preparate de cea mai buna calitate, la preturi corecte! Toate comenzile se pot inregistra pe site, insa aria de distributie a produselor se limiteaza in acest moment la Bucuresti si zonele limitrofe, in ideea in care livrarile se fac chiar in ziua in care produsul este lucrat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Torturi Torturi copii Tort ciocolata

Articole recomandate

Citeste si despre