Top 10 filme de animatie din 2018 pentru copii

/ / Modificat: 2018-08-30
Top 10 filme de animatie din 2018 pentru copii

Pentru zilele ploioase, cand nu puteti petrece timpul pe afara, sau pur si simplu pentru momentele in care iti doresti doua ore de evadare pentru tine, dar si pentru prichindelul tau, iata cateva recomandari pentru cele mai bune filme de animatie in 2018, care nu trebuie ratate!

1. Incredibles 2 (Incredibilii 2)

Continuarea filmului de animatie din 2004 premiat cu Oscar, reuneste familia Parr, oameni aparent normali, dar care in secret sunt supereroi. Gasca condusa de Mr. Incredible si sotia sa, Elastigirl, desi inca in afara legii, se reuneste pentru a povesti aventurile unui sot exasperat, ramas acasa sa aiba grija de copii cat timp Elastigirl salveaza lumea.

2. Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation (Hotel Transilvania 3: Monstrii in Vacanta)

Indragitele personaje din seriile trecute se reintorc pe marele ecran pentru o vacanta de neuitat pe o nava de croaziera, unde contele Dracula se indragosteste iremediabil de o descendenta a vanatorului de monstri Van Helsing… situatiile hilare si momentele induiosatoare fac din cea de a treia parte a acestei animatii un film ce trebuie vazut in sala de cinematograf vara aceasta.

3. Charming (Printul Fermecator)

Muzical animat 3D, Charming reuneste voci celebre, precum cele ale indragitelor Demi Lovato, Sia sau Avril Lavigne. Filmul exploreaza povestea nespusa a trei printese (Cenusareasa, Alba ca Zapada si Frumoasa din Padurea Adormita) care descopera ca sunt logodite cu aceeasi persoana: Charming – Printul Fermecator.

4. Peter Rabbit (Peter Iepurasul)

Peter Rabbit este un film animat bazat pe povestile personajului cu acelasi nume, creat de Beatrix Potter. Filmul a inregistrat succes atat la box office, cat si la critici, asa ca producatorii pregatesc deja o continuare pentru anul 2020.

5. Duck Duck Goose (Rata, rata si gascan)

Coproductie Statele Unite – China, filmul de animatie spune povestea unui gascoi si a doi orfani care se confrunta cu pericolele lumii ce ii inconjoara.

6. The Stolen Princess (Printesa Furata)

Povestea fermecatoare a frumoasei printese Mila, fiica regelui, de care se indragosteste chipesul trubadur Ruslan, dar care e rapita de un malefic vrajitor care vrea sa transforme dragostea dintre cei doi intr-o potiune magica. Ruslan va trebui sa treaca peste toate obstacolele pentru a o aduce inapoi pe printesa, si pentru a dovedi ca iubirea adevarata poate invinge magia.

7. Teen Titans Go! To the Movies (Haideti, Tineri Titani, la film!)

Poveste unor tineri adolescenti neinfricati care lupta impotriva raului ajutati de puteri supranaturale, animatia numara in distributie voci precum Nicholas Cage, Kristin Bell si Jimmy Kimmel.

8. White Fang (Colt Alb)

Ecranizarea animata a povestii lui Colt Alb scrisa de Jack London, acest film nu trebuie sa lipseasca din vizionarile copiilor de orice varsta anul acesta.

9. Christopher Robin (Christopher Robin si Winnie de Plus)

Personajul central, Christopher Robin, tata si sot, redescopera placerile vietii cu ajutorul lui Winnie the Pooh, prietenul sau din copilarie. Filmul de fantezie si animatie este produs de Studiourile Walt Disney.

10. Maya the Bee: The Honey Games (Albinuta Maya 2)

Cea de-a doua parte a animatiei Maya the Bee urmareste aventurile Mayei si a prietenilor sai, greierul Flip, carabusul Kurt si barzaunul Sting ce trebuie sa concureze in Jocurile Mierii pentru a incerca sa salveze laptisorul de matca al reginei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme animate copii Filme copii Filme pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre