Telefonul perfect pentru familia ta

| | Modificat: 2012-12-13 00:00:00

Datorita functiilor sale practice in viata de zi cu zi si a caracteristicilor simple, Gigaset C610 poate fi considerat telefonul ideal pentru familia ta.

Functii precum activarea profilului silentios intre anumite ore, posibilitatea de a primi apeluri in anumite intervale ale zilei si monitorizarea copilului fac din telefonul Gigaset  C610 un telefon extrem de util familiilor cu copii mici.

GigaSet_mama-copii

Functia de monitorizare

Cu ajutorul telefonului Gigaset C610 veti avea posibilitatea de a monitoriza copilul, chiar si atunci cand acesta nu se afla in aceeasi incapere cu dumneavoastra. Trebuie doar sa stabiliti un numar de telefon (linie interna sau externa) care va fi apelat automat atunci cand zgomotul atinge nivelul prestabilit. Cu ajutorul functiei walkie-talkie parintii au posibilitatea de a vorbi direct cu copilul, acesta putand sa le auda vocea pe difuzorul telefonului instalat in camera.

Cu difuzorul suplimentar L410, extrem de mic si util, perfect compatibil cu telefonul Gigaset 610, care se configureaza usor cu ajutorul setarii plug&play, va veti bucura de ultima experienta in materie de hands-free.

Conversatii placute

Cu telefonul Gigaset C610 conversatiile devin o adevarata placere, iar timpul de convorbire de pana la 12 ore va ofera posibilitatea continuarii conversatiilor oricat si oricand doriti. Telefonul este foarte simplu de folosit datorita ecranului mare si fontului marit. De asemenea, utilizatorii pot folosi functia de mesaje text cu pana la 612 caractere a telefonului Gigaset C610 pentru o comunicare mai usoara.

GigaSet

Personalizarea setarilor

Telefonul Gigaset C610 vine in intampinarea nevoilor familiei tale. Acest telefon poate fi extins pana la 5 receptoare aditionale. De asemenea, veti putea programa tonuri de apel pentru 6 grupuri VIP.

Sunet exceptional â chiar si cu hands-free

Te bucuri de un sunet exceptional in timpul conversatiilor datorita tehnologiei HSP™. Calitatea sunetului nu se schimba nici atunci cand vorbiti utilizand dispozitivul hands-free, putand sa va bucurati astfel de conversatiile dumneavoastra in mod liber.

Tehnologia ECO DECT pentru economisirea energiei si telefonie fara radiatii

Utilizand tehnologia Eco Dect telefonul Gigaset C610 consuma mai putina energie, protejand atat mediul inconjurator, cat si portofelul dumneavoastra. Ca toate telefoanele Gigaset fara fir, reduce puterea de transmisie de la receptor la statia baza, in functie de distanta dintre acestea. Puteti, de asemenea, reduce puterea de transmisie a statiei baza a telefonului Gigaset C610 cu 80%, doar prin simpla selectare a Modului ECO, iar prin activarea Modului Eco Plus puterea de transmisie este oprita complet cand telefonul se afla in asteptare.

Gigaset Communications GmbH este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de telefoane fara fir si liderul de piata in Europa pentru telefoanele DECT. Cu sediul in Munchen, compania dezvolta, produce si distribuie produse de inalta calitate. Portofoliul sau include telefone fixe, dispozitive si centrale telefonice Voice over IP. Produsele Gigaset sunt fabricate in Bocholt, Germania in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate si mediu.

Puteti afla mai multe despre Gigaset la gigaset.com.

Taguri Telefon Organizare telefon

Citeste si despre

Articole de la parteneri