Telefoanele potrivite pentru familia ta

/ / Modificat: 2013-03-12
Telefoanele potrivite pentru familia ta

Intr-o lume vesnic in graba, in care multi-tasking-ul nu mai este demult un lucru inedit, parintii, si mamele in mod special, sunt pusi in situatia de a fi nevoiti sa faca lucrurile pe fuga, pastrand mereu un ochi asupra copilului.

Siguranta copilului si grija pentru micutii nostri primeaza intotdeauna. Tocmai de aceea, marii producatori se intrec in a crea aparatura electrica si electrocasnica sau gadget-uri care sa vina in sprijinul parintilor atunci cand vine vorba de copiii lor.

Gigaset prezinta in aceasta primavara o gama de telefoane extrem de potrivita pentru orice familie. Alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor familiei tale si scapa de... o parte din grijile pentru cel mic.

Povestim mai intai despre Gigaset SL910 pe care il ador pentru imaginea ID apelant. Mai exact, daca micutul tau este acasa cu bunica, pe care a cam lasat-o vederea, le va fi usor sa-si dea seama cand suni tu sau tati, doar aruncand o privire asupra ecranului telefonului. Nu trebuie nici sa vezi, nici sa stii sa citesti ca sa vezi poza lui mami pe telefon.

SL910_gigaset

Iar daca va mai spun si de tehnologia Bluetooth care va permite conectarea cu un astfel de hands-free, cu siguranta ca acest model va va cuceri si pe voi – imi imaginez deja o mamica schimband scutecele bebelusului si vorbind in acelasi timp la telefon.

Functia de economisire a energiei nu lipseste nici acestui model.

Gigaset E490 este cu siguranta telefonul perfect pentru bebelusii pasionati de dispozitivele cu butoane pe care le folosesc parintii. Sigur veti intelege de ce, daca spun doar atat: rezistenta marita la socuri si stropiri cu apa.

gigaset_e490

Daca ai pus telefonul in buzunar pentru a-l tine departe de mainile dibace ale copilului tau, nu-ti face griji ca se va descarca, timpul de stand-by ajunge pana la 250 de ore. In plus, vei putea vorbi linistita fara teama ca cel mic iti va lua telefonul de la ureche – poti folosi functia hands-free, iar calitatea sunetului este la fel de buna.

Si acest model se pricepe la capitolul economisirea energiei.

Si iata ca am ajus si la Gigaset C610, modelul cu o functie speciala pentru copii. Cum asa? Copilul poate fi monitorizat chiar daca se afla intr-o alta camera, doar prin stabilirea unui numar de telefon care va fi apelat automat atunci cand zgomotul atinge nivelul prestabilit.

C610-gigaset

Functia de apelare rapida este utila pentru cazurile in care copilul tau vrea sa te sune. Apasand doar un buton, va putea vorbi cu mami. Nu lipseste functia de silentios, iar o alta noutate utila parintilor este si functia walki-talki – poti vorbi cu copilul tau chiar daca esti in camera alaturata, te va auzi pe difuzor.

Un difuzor suplimentar pe care il poti prinde cu usurinta de haine, te va ajuta sa vorbesti la telefon de oriunde din casa. Mai mult decat atat, telefonul poate fi extins cu pana la 5 receptoare aditionale.

Asadar, oricare ar fi nevoile tale, cu siguranta ca cel putin unul dintre aceste telefoane iti va usura sarcinile si te va ajuta sa tii legatura cu cei dragi, avand in acelasi timp grija de copiii si familia ta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Telefon Folosire telefon copii

Articole recomandate

Citeste si despre