Studiu. Odata cu inaintarea in varsta femeile se vor comporta la fel ca mamele lor

| | Modificat: 2019-08-20 15:30:20

Daca treci printr-o etapa dificila in relatia cu mama ta, este timpul sa regandesti totul. Un studiu a dezvaluit ca ai mai multe lucruri in comun cu ea decat crezi. De fapt, cercetarea spune ca de la 33 de ani incepi sa te porti la fel ca mama ta.

mama-fiica

Stiinta iti poate dezvalui un adevar neasteptat si, cu siguranta, incerci sa negi. Un sondaj, realizat in Regatul Unit, a stabilit ca, dupa 30 de ani, femeile incep sa copieze atitudinile mamelor.

Pentru barbati, schimbarea incepe dupa 34 de ani. La acea varsta, ei imita comportamentul parintilor fara sa-si dea seama.

Cauza si efectul

Studiul, realizat de Harley Street Institute, explica faptul ca totul este declansat de sosirea copiilor in viata ta. In general, la 33 de ani, femeile sunt deja mame, ceea ce creeaza un sentiment de cauza si efect. A fi mama te face sa intelegi si chiar sa-ti admiri parintii.

Dr. Julián de Silva, cel care a condus studiul, avertizeaza ca "toti devenim ca parintii nostri la un moment dat in viata si asta este un lucru bun."

Coincidentele

Potrivit raportului, mai mult de jumatate dintre femeile consultate au recunoscut ca au un comportament similar cu cel al mamei lor, la acea varsta. Printre punctele analizate, se remarca programele de televiziune si hobby-urile.

De-a lungul anilor, femeile incep sa aiba aceleasi gusturi ca ale mamelor. Studiul evidentiaza apetitul dezvoltat pentru telenovele, pe care, cu siguranta, le iubea si mama ta si pe care tu le urai.

Analizeaza-ti comportamentul si vei vedea cat de aproape sau departe de realitate este stiinta.

Taguri Femei Mame

Articole recomandate

Citeste si despre