Sanatatea verde din canepa si secretul siluetei perfecte a lui Carmen Bruma

/ / Modificat: 2013-10-23
Sanatatea verde din canepa si secretul siluetei perfecte a lui Carmen Bruma

Incepand cu luna octombrie, Carmen Bruma este noua imagine CANAH, primul producator de ulei de canepa din Romania si singurul procesator integrat de seminte de canepa din Europa, care realizeaza sub acelasi acoperis toate produsele derivate din aceste seminte.

Indragita prezentatoare TV foloseste cu regularitate si recomanda canepa drept unul dintre alimentele cele mai nutritive, datorita continutului ridicat de proteine, uleiului bogat in acizi grasi polinesaturati omega 6 si omega 3 si fibrelor insolubile.

 carmen-bruma1_1

"Produsele din canepa sunt ingrediente minune in orice regim alimentar deoarece ele reprezinta surse vegetale de acizi grasi, antioxidanti, vitamine, minerale (potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier si zinc), fibre, si o sursa completa, echilibrata si lipsita de gluten de aminoacizi esentiali. In plus, eu am gasit in uleiul de canepa un aliat perfect al pielii, datorita compozitiei bogate in acizi grasi necesari pentru mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare", spune Carmen Bruma.

Vedeta recomanda includerea semintelor de canepa in alimentatie inca de la micul dejun, pentru un boost de energie. „Putem pregati rapid un mic dejun sanatos, sarac caloric si satios cu crakers din faina integrala, ricotta, seminte de canepa de la CANAH, susan si patrunjel proaspat”, a completat ea.

Produsele CANAH

Toate produsele CANAH sunt obtinute prin prelucrarea semintelor de canepa Cannabis Sativa in scopul obtinerii uleiului, a suplimentelor nutritive si a fainei proteice din srotul obtinut in urma presarii, precum si obtinerea semintelor decojite - folosite in scop alimentar.

 carmen-bruma_3

De la ulei din seminte presat la rece, seminte decorticate si pudra proteica, pana la faina, fibre si lotiune cu ulei, toate sunt facute din seminte de canepa, respectand inaltele standarde CANAH: prospetimea, calitatea si gustul excelent.

"CANAH este un lovemark, a carui poveste a inceput din pasiune pentru acesta planta minune. Uleiul, semintele decorticate si pudra proteica de canepa sunt mai mult decat produse ambalate frumos, care trateaza anumite probleme de sanatate; sunt alternativa unui mod de viata natural, sanatos si plin de energie. Noi simtim Green Living si dorim ca si dvs. sa descoperiti sanatatea « verde » din produsele de canepa pe care ne place sa le numim Medicina cu Gust", spune Oana Suciu, Managing Partner CANAH International.

CANAH, sanatatea verde din canepa

CANAH foloseste toate beneficiile canepei pentru a crea un intreg set de produse care contin toti cei 21 de aminoacizi binecunoscuti, printre care se afla cei opt aminoaciziesentiali pe care organismul uman adult nu ii poate produce.

Mineralele prezente in semintele de canepa includ printre altele potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, fosfor, iar microelementele prezente sunt strontiu, thorium, arsenic si crom, la care se adauga si antioxidantul vitamina E.

De asemenea, acizii grasi esentiali omega 6 si omega 3 din compozitia canepii sunt si ei necesari pentru o structura sanatoasa a membranelor celulare, fiind vitali scutului de mielina, invelisul celulelor nervoase. Mai ales la copii, omega 3 si omega 6 contribuie la dezvoltarea sanatoasa a creierului si a functiilor cognitive, produsele de canepa dovedindu-se a fi un real ajutor in cresterea si dezvoltarea sanatoasa a acestora.

Pentru mai multe informatii vizitati www.canah.com si pagina de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre