Salinoterapia: o solutie 100% naturala de intarire a sistemului imunitar

/ / Modificat: 2015-10-19
Salinoterapia: o solutie 100% naturala de intarire a sistemului imunitar

Grija pentru copii nostri se reflecta in modul in care acestia se dezvolta. De aceea, este important sa le asiguram intotdeauna cele mai bune conditii de crestere si dezvoltare. 

Exista perioade din an in care aceasta misiune ne este ingreunata de factori ca schimbarile bruste de temperatura, alergiile sau racelile si gripele sezoniere.

In aceste perioade, trebuie sa ne gandim mai atent si sa alegem cele mai potrivite solutii pentru cresterea imunitatii si asigurarea unei stari generale bune. 

Putem opta pentru o solutie 100% naturala de intarire a sistemului imunitar: salinoterapia.

Cu totii stim povestea fetei de imparat care, intrebata cat de mult isi iubeste tatal, aceasta a dat un raspuns aparent neobisnuit. Cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri, sarea este, pe langa unul dintre principalele ingrediente din bucatarie, un minunat element terapeutic. In Antichitate, Hipocrate le recomanda pacientilor care sufereau de afectiuni respiratorii inhalarea de aerosoli salini.

Procedeul poarta denumirea de salinoterapie. Aceasta reprezinta o metoda alternativa, dar si complementara de prevenire si tratament pentru diverse afectiuni respiratorii, avand in acelasi timp beneficii demonstrate asupra intregului organism: creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului, imbunatateste functionarea aparatului digestiv, sustine regenerarea pielii, ajuta la reducerea efectelor oboselii si stresului. 

Terapia implica inhalarea de aerosoli salini (prin petrecerea unui timp in interiorul salinei) prin care se trateaza in special afecţiunile respiratorii. Sarea este o substanţa bactericida, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, acţionand ca un dezinfectant si in acelasi timp are capacitatea (in anumite conditii de temperatura si umiditate) de a emana aerosoli salini.

salinoterapie2

Te invitam sa descoperi Salina by Acvatic Bebe Club, situata aproape de centrul orasului, la 5 minute distanta de Piata Unirii. Aici vei gasi un loc in care te poti bucura de timpul petrecut cu copilul tau, iar acesta poate desfasura activitati distractive, amuzante si educative. In cadrul salinei noastre am folosit sare de Himalaya si sarea adusa din mina de la Praid pentru a crea un mediu hipo-bacterial si fara alergeni, atent controlat din punct de vedere termic, al umiditatii si al ventilatiei.

Pentru a afla toate informatiile, te invitam pe www.acvaticbebeclub.ro/salinoterapie, dar si pe pagina de Facebook www.facebook.com/salinabyabc. Pentru a te convinge de beneficiile salinoterapiei, te asteptam la o sedinta demonstrativa gratuita*. 

*Sedinta se primeste o singura data si nu se acorda persoanelor care au mai beneficiat in baza diverselor promotii realizate de Salina by ABC; sedinta se acorda doar in baza prezentarii avizului medical si in baza unei programari prealabile.

Acvatic Bebe Club, Strada Delea Str. Delea Noua nr. 15, Sectorul 3, Bucuresti

Telefon: 0742.745.367 (educatie acvatica); 0733809377 (salinoterapie)

www.acvaticbebeclub.ro; www.facebook.com/acvaticbebeclub; www.facebook.com/salinabyabc

Articol scris de Ramona Vitan, asistenta medicala si angajata in cadrul Salina by Acvatic Bebe Club

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre