Obosise sa le mai roage pe fiicele sale sa fie ordonate. Lectia pe care o mama le-a oferit-o fetelor sale

| | Modificat: 2019-04-15 13:54:36

Sa pastrezi ordinea intr-o casa este foarte greu. Mai ales cand ai un loc de munca unde petreci multe ore, dar si copii. De aceea este necesar ca intreaga familie sa-si faca partea sa de treaba.

In general, mamele indeplinesc aceste sarcini, iar copiii au datoria de o ajuta, in functie de posibilitatile lor si de varsta pe care o au.

mama-lectie

In fiecare casa trebuie sa existe reguli si disciplina, astfel incat cei mici sa deprinda obiceiuri bune si sa stie sa fie responsabili in viata de zi cu zi.

Este vorba despte o femeie care traieste impreuna cu cei patru copii ai sai, doua fete la varsta adolescentei si doi baieti mai mici.

dezordine

Din fericire pentru ei, acestia sunt foarte ordonati, dar fetele sunt un adevarat dezastru cand vine vorba de ordine.

Lectia oferita de o mama fiicelor sale

In camera lor era intotdeauna o dezordine totala, iar mama nu mai gasea nicio modalitate de a le face sa intelega ca ar trebui sa isi pastreze lucrurile in ordine. Pana intr-o zi, cand obosita de situatie, a decis sa le dea o lectie fiicelor sale. Le-a strans toate lucrurile imprastiate prin camere si le-a depozitat in saci.

saci

A adunat haine curate, impreuna cu haine murdare, cu materiale scolare si lucruri personale, printre altele.

Pentru a-si recupera lucrurile, cele doua fete trebuia sa plateasca cate 25 de dolari.

Ceea ce le-a facut sa sufere foarte tare, pentru ca erau nevoite sa foloseasca bani din economiile lor. Dar foarte greu era pentru ele cand isi cautau lucrurile prin saci. Daca aveau nevoie de notebook-ul de muzica sau de incarcatorul de PC-uri, nu stiau in ce sac se aflau.

Degeaba au rugat-o pe mama lor sa le inapoieze lucrurile. Aceasta a ramas ferma. Chiar si fratii mai mici au sarit in ajutorul adolescentelor, incercand sa-si convinga mama sa-si schimbe decizia. Fara rezultat, insa.

Povestea, virala pe site-ul de socializare

Mama a impartasit pe Facebook experienta sa, astfel incat membrii familiei sa afle despre strategie, dar nu si-a imaginat niciodata ca povestea va deveni virala. A fost invitata chiar si la o emisiune tv si a fost felicitata pentru lectia pe care le-a predat-o fiicelor sale.

Disciplina, respectul, dragostea si solidaritatea sunt valori care ar trebui sa existe in fiecare casa si, fara indoiala, fetele si-au invatat lectia.

Taguri Copii ordonati Copil dezordonat Mama si curatenia

Articole recomandate

Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.
Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.

Produs natural 100%. Calmeaza starile anxioase, depresive. Rezultate de la primele administrari.

Sirop antitusiv din plante medicinale, Plantusin. Alegerea romanilor de peste 25 ani.
Sirop antitusiv din plante medicinale, Plantusin. Alegerea romanilor de peste 25 ani.

Acționeaza atat in tusea seaca, cat si in tusea productiva.

Regaseste starea de calm in situații de stres.
Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Citeste si despre