Nu le-ai vazut inca? Filme din 2017 pentru toata familia, pe care nu trebuie sa le ratati

/ / Modificat: 2018-01-16
Nu le-ai vazut inca? Filme din 2017 pentru toata familia, pe care nu trebuie sa le ratati

Anul care tocmai s-a incheiat ne-a ofeit o serie de filme numai bune de vazut impreuna cu toata familia. Cum in serile de iarna se inopteaza devreme, ai destul timp la dispozitie sa le vezi.

9 filme pentru toata familia, pe care nu trebuie sa le ratati

Descopera filmele memorabile ale anului trecut, filme cu care sa te delectezi impreuna cu membrii familiei tale, in aceste seri lungi de iarna:

1. Cars 3

Un film pe care il poti vedea cu copiii care au implinit 6 ani, "Cars 3" este despre o noua generatie de masini de curse. Personajele, printre care si Fulger McQueen invata lectii importante despre viata. Mesajele transmise sunt despre perseverenta, comunicare, putere.

2. Wonder Woman

Filmul "Wonder Woman" este un film cu supereroi, care poate fi vazut impreuna cu copiii in varsta de peste 12 ani. Pelicula, regizata de Patty Jenkins, prezinta povestea Dianei, fosta printesa de Amazon, care devine Wonder Woman.

Un pilot american se prabuseste cu avionul in tinutul Dianei si o avertizeaza despre faptul ca urmeaza sa izbucneasca un razboi. Diana, afland aceste lucruri, ia decizia sa opreasca aceasta amenintare. Filmul este despre compasiune, curaj, munca in echipa.

3. The Lego Batman Movie

Filmul american de animatie "The Lego Batman Movie" il prezinta pe Batman in postura de a salva orasul Gothman, in pericol de a fi preluat de catre Joker. Filmul de actiune, presarat si cu momente de umor, este recomandat copiilor in varsta de peste 7 ani.

4. Beauty and the Beast

Un alt film pe care nu trebuie sa il ratezi, recomandat copiilor in varsta de peste 8 ani, este "Beauty and the Beast", cu Emma Watson, Luke Evans si Dan Stevens. Povestea este una care va va mentine atentia si curiozitatea.

5. Wonderstruck

De vizionat este si pelicula "Wonderstruck", ecranizare dupa romanul lui Brian Selznick cu acelasi nume. Filmul spune povestea a doi copii surzi, Ben si Rose, care traiesc in perioade diferite. Actiunea are loc in anii 1927 si 1977. Este o poveste despre importanta familiei si a prieteniei.

6. Spider-Man: Homecoming

Recomandat familiilor cu copii in varsta de peste 10 ani "Spider-Man: Homecoming" este un film in care se regasesc valori precum curajul, perseverenta, responsabilitatea.

In pelicula il intalnim pe Peter Parker/ Spider-Man, in perioada adolescentei, care descopera ca are super-puteri. Mentorul sau este Tony Stark/Iron Man.

7. Star Wars: The Last Jedi

O alta pelicula a anului 2017 pe care nu trebuie sa o ratezi este "Star Wars: The Last Jedi", recomandata copiilor in varsta de peste 12 ani. Filmul este despre curaj, loialitate, speranta, munca in echipa. Eroii traiesc o aventura epica, descifrand mistere ale Fortei vechi de generatii si aduc la lumina adevaruri din trecut.

8. Coco

"Coco" este un film pe care sa il vezi impreuna cu familia, fiind recomandat copiilor in varsta de 7 ani, din care invatam sa apreciem familia si sa ne urmam intotdeauna visele. Este despre tanrul Miguel, care viseaza sa devina cantaret.

9. Jane

Potrivit pentru copiii in varsta de peste 8 ani, filmul "Jane" ne invata despre importanta perseverentei, a determinarii, a muncii, pentru a reusi ceea ce ne propunem. Povestea o are in centru pe Jane Goodall.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii Timp in familie Timp liber copii

Articole recomandate

Citeste si despre