Mesele de calcat Airboard, arma oricarei mame in fata chinului de a calca rufe

/ / Modificat: 2019-10-08
Mesele de calcat Airboard, arma oricarei mame in fata chinului de a calca rufe

Calcatul rufelor este, probabil, cea mai nesuferita sarcina casnica a mamelor. E greu sa gasesti o femeie care sa spuna ca iubeste, pur si simplu, sa calce si ca o relaxeaza.

Recunoaste ca si tu te cam inspaimanti cand vezi un morman de haine si cand te gandesti ca va trebui sa petreci cateva ore cu fierul de calcat in mana, intr-o pozitie care sigur iti va da dureri groaznice de spate.

Oricat de antipatica ar fi aceasta activitate, calcatul rufelor este cea mai sigura metoda de a le dezinfecta corespunzator. Si cum nu l-a gasit nimeni pe spiridusul care scoate rufele din masina perfect intinse, e treaba ta, mami, sa rezolvi problema.

Cum poate fi calcatul o misiune mai usoara?

 Evident ca iti trebuie un fier de calcat performant, insa iti mai spunem un secret: ai nevoie si de masa de calcat potrivita. Iti recomandam masa de calcat Airboard de la Leifheit, unul dintre cei mai importanti furnizori de produse de uz casnic din Europa.

masa-calcat

Cu ce este mai buna masa de calcat Airboard fata de toate cele pe care le-ai testat pana in prezent? Sa incepem!

Blatul meselor de calcat Airboard este fabricat din EPP, ceea ce aduce multiple avantaje fata de mesele de calcat cu blat din tabla perforata.

Tocmai acest blat din EPP face ca masa de calcat sa fie foarte usoara. In functie de model, greutatea variaza intre 4 si 5 kilograme, ceea ce o face mai usor de mutat si de montat atunci cand te apuci de calcat.

Probabil cel mai mare avantaj este husa cu thermoreflect.  Aceasta tehnologie ajuta la un calcat mai rapid cu pana la 33%. Explicatia sta in faptul ca atat caldura, cat si aburul sunt reflectate de husa cu thermoreflect si astfel rufele sunt calcate pe ambele parti dintr-o singura miscare.

masa-calcat

Timpul de calcat este redus considerabil si datorita faptului ca blatul meselor de calcat Airboard are o latime peste medie.

Usoare si stabile, mesele de calcat Airboard se pot regla pe inaltime, asa ca poti spune "adio" pozitiei incomode din timpul calcatului, care te lasa cu dureri de spate direct proportionale cu inaltimea mormanului de rufe.

Si avantajele nu se termina aici

Deoarece nu exista parti metalice ale blatului care sa vina in contact cu aburul si datorita cadrului foarte stabil, mesele de calcat Airboard au garantie 5 ani.

Leifheit este de peste 60 de ani unul dintre cei mai importanti furnizori de produse de uz casnic din Europa. Mai multe despre produsele acestui brand poti gasi pe site-ul leifheit.co.uk sau pe pagina oficiala de Facebook.

masa-calcat

Calcatul rufelor nu este doar o chestiune de estetica, ci si cea mai buna arma contra bolilor infectioase. Temperaturile mari ucid microorganismele si parazitii care se cuibaresc in tesaturi si care nu mor in timpul spalarii, mai ales ca majoritatea hainelor nu se spala la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius, pentru a nu se deteriora.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre