Maini de catifea cu sapunul lichid FamilyCARE!

| | Modificat: 2012-05-10 00:00:00

Placute precum petalele de trandafiri, pline de prospetime ca roua diminetii ce intampina zambetul familiei tale, catifelate ca si pielea de bebelus... sunt senzatiile pe care FamilyCARE le ofera mainilor tale completand ingredientele unei familii fericite!

Gama de sapunuri lichide FamilyCARE iti aduce in casa un buchet de arome ce iti incanta ziua si o face mai inmiresmata, dar si mai curata. Datorita ambalajului de 1 litru si varietatii de arome in care acesta se gaseste, respectiv: Milk&Honey, Lavanda, Maracuya, Grapefruit, Vanilie, Lacramioare precum si in varianta Antibacterian, sapunul lichid FamilyCARE poate deveni un membru de nadejde al familiei tale!

family-care-sapun

Testat dermatologic, sapunul lichid din aceasta gama a fost creat special pentru a avea grija de tine si familia ta!

Si pentru ca mainile tale si ale familiei trebuie sa fie hidratate si catifelate, sapunul lichid FamilyCARE este imbogatit cu factor natural de hidratare. Mai mult, vei descoperi ca exista preocupare si pentru economiile familiei. Astfel, orice varianta de sapun lichid alegi, iti va ajunge chiar si pentru 200 de spalari! 

Afli mai multe detalii despre produsele FamilyCARE pe pagina Facebook.com/FamilyCARE.Ro

Pret sapun lichid diferite arome 15 ron.

family-care-sapun-antibacterian

Pret sapun lichid antibacterian 17 ron.

Produsele din gama FamilyCARE pot fi gasite in Carrefour, Carrefour Express, Auchan, Interex, Real, Selgros, Mega Image.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA