Ingrijirea de care au nevoie hainutele preferate ale celui mic, oferita vara aceasta de Samsung ECO Bubble

/ / Modificat: 2013-07-16
Ingrijirea de care au nevoie hainutele preferate ale celui mic, oferita vara aceasta de Samsung ECO Bubble

Ingrijirea de care au nevoie hainutele preferate ale celui mic, oferita vara aceasta de Samsung ECO Bubble

Celor mici le place sa experimenteze, iar tinutele vestimentare nu sunt o exceptie, petele persistente fiind parte a fiecarei aventuri. Vara aceasta, Samsung iti vine in ajutor cu masina de spalat Samsung ECO Bubble, pentru ca tu sa ai la indemana solutia perfecta pentru pastrarea curateniei impecabile fara efort, iar cel mic sa fie mereu in tendinte.

Samsung ECO Bubble inlatura si cele mai persistente pete, in cel mai scurt timp, oferindu-ti astfel o vara cu mai mult timp pentru tine si cel mic.

Datorita tehnologiei care transforma detergentul in bule de spuma, hainutele celui mic vor fi protejate mai mult timp, chiar si dupa multe spalari succesive. Bulele de spuma ofera garantia dizolvarii complete a particulelor de detergent, iar tu poti fii sigura ca pielea prichindelului tau este protejata. In plus, masina de spalat Samsung ECO Bubble este extrem de silentiosa, astfel incat tu te vei putea ocupa de aceasta activitate cat timp cel mic se odihneste.

Pentru ca tu sa te bucuri de toate experimentele vestimentare ale celui mic si pentru a putea mentine curatenia perfecta, Samsung iti vine in intampinare cu o promotie – fiecare masina de spalat Samsung ECO Bubble achizitionata pana pe 25 septembrie intra automat in tragerea la sorti pentru o tableta GALAXY Tab 2 7.0 WiFi pe zi.

Astfel, vei putea sa surprinzi fotografii pline de detalii vibrante si jucause cu cel mic in tinutele sale indraznete, care cu siguranta vor fi o atractie pentru toti prietenii tai de pe retelele de socializare.


masina__de_spalat_samsung_ecco_bubble

Si vestile bune nu se opresc aici. Gama de masini de spalat Samsung ECO Bubble iti ofera un nou nivel de performanta datorita rezistentei ceramice, dezvoltata special pentru a preveni acumularile de calcar si a mentine eficienta energetica pentru mai mult timp, astfel incat sa uiti de grija curatarii masinii de spalat. In plus, motoarele Digital Invertor cu care sunt dotate noile modele din gama Samsung ECO Bubble cresc eficienta si durata de viata a masinii de spalat, reducand, in acelasi timp consumul de energie.

Cu masina de spalat Eco Bubble de la Samsung, vei putea sa il incurajezi pe cel mic sa isi dezvolte stilul vestimentar fara a renunta la aventurile copilariei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine copii

Articole recomandate

Citeste si despre