Dragostea si grupa sanguina. Imbatraniti sau nu impreuna?

/ / Modificat: 2019-02-01
Dragostea si grupa sanguina. Imbatraniti sau nu impreuna?

0, A, B, AB... Rh pozitiv sau negativ. Grupa sanguina este de o importanta primordiala in medicina. Dar, dupa cum cred cercetatorii japonezi, ea este responsabila si de relatiile noastre afective si sexuale.

Cele patru grupe sanguine

Spre 1900, biologul austriac Karl Landsteiner descoperea ca exista patru grupe sanguine princi-pale. Cercetarile sale au permis transfuziile san¬guine, un progres de maxima importanta in medicina, si i-au adus premiul Nobel.

Patruzeci de ani mai tarziu, Rh. Leone Bourdel emite ipoteza conform careia intre sange si compor¬tamentul psihologic al individului exista o legatura. Ma¬tematicianul japonez Masahiko No-mi a studiat statistic aceasta legatura. El a demonstrat ca fiecare grupa sanguina corespunde unui caracter precis. Ketsu-eki-Gata, meto¬da sa de caracteriologie sanguina, este astazi folosita frecvent in Japonia si SUA de catre psihologi.

Daca aveti grupa "0"

Tipul 0 este extravertit, cercetator, coleric si generos. Gelos fara a fi ranchiunos. Realist, organizat, concentrat, afectuos. Putin agresiv si nervos, uneori prea orgolios ori incapatanat.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie

Articole recomandate

Citeste si despre