Arata-le ca ti-e dor cu un voucher cadou

/ / Modificat: 2020-05-07
Arata-le ca ti-e dor cu un voucher cadou

Zilele acestea realizam tot mai mult cat de importante sunt unele persoane pentru noi. Traim vremuri in care ne aratam pretuirea unii fata de altii tocmai prin a sta departe fizic, si tocmai de aceea poate este momentul potrivit sa crestem si sa ne apropiem spiritual.

Numaram zile si ore pana cand ne vom revedea, cu totii. Ne impartim timpul intre serviciu si acasa fara a mai avea alte optiuni; ba, la unii dintre noi, cele doua se confunda in aceste zile si singura diferenta se face intre faptul ca poate lucram in bucatarie si ne petrecem timpul liber in sufragerie sau in dormitor.

Cel mai bun refugiu din realitatea pe care o traim ramane mereu o carte interesanta, care sa ne transporte intr-o lume mai senina, departe de anxietatea si de incertitudinile care ne inconjoara.

Numaram oameni de care ne e dor si cu care ne lipseste sa stam de vorba la o cafea sau la un ceai, sa facem schimb de povesti traite sau citite.

Numaram momente in care am vrea sa ne intoarcem. Numaram clipele cand am putea spune "uite, am ceva pentru tine!".

Pana cand toate aceste lucruri se vor intampla din nou, arata-le celor care iti lipsesc ca ti-e dor. Fa-o cu un voucher cadou de la Carturesti, darul perfect pentru cei dragi, de care trebuie sa mai stai departe o vreme. Ajuta-i sa isi petreaca mai usor izolarea, fie ca sunt cititori infocati de orice gen literar, fie ca sunt pasionati de comics si manga.

Mergem mai departe carte cu carte, separati, dar impreuna. O carte poate fi cel mai bun antidot impotriva anxietatii si a plictiselii. Si multi dintre noi suntem in urma cu cititul tocmai pentru ca eram mereu ocupati sa ajungem ba la serviciu, ba acasa, ba la cumparaturi, ba la o petrecere, ba la o intalnire. Asa ca de ce nu am profita de aceasta perioada pentru a mai recupera din "handicap"?

O carte este oricand un cadou inspirat. Iar cu voucherul cadou de la Carturesti nu poti nici macar sa faci o alegere gresita. Tu alegi designul, valoarea cuponului sau a cupoanelor pe care doresti sa le transmiti, scrii mesajul care vrei sa il insoteasca si furnizezi adresa de e-mail la care acesta trebuie sa ajunga. Destinatarul isi va alege singur titlurile care il inspira si va sti ca te-ai gandit la el in aceasta perioada.

Pentru ca toti trebuie sa stam acasa inca putin, voucherele sunt valabile doar online, pe carturesti.ro, insa de indata ce librariile vor fi redeschise, le vei gasi, fizic, si acolo. La cerere, cardurile cadou pot fi personalizate pentru persoane juridice, cu logo, text si imagine.

Pe site-ul carturesti.ro poti gasi o varietate de produse utile, cu efecte terapeutice, precum jurnale sau carti de colorat pentru adulti. In plus, in aceasta perioada sunt si numeroase reduceri de care poti profita. De asemenea, daca esti iubitor de arome speciale, poti alege dintr-o gama variata de ceaiuri, dulciuri sau cafea. O carte buna devine si mai placuta in timpul lecturii alaturi de arome speciale!

Articole recomandate

Citeste si despre