Zilele Eugen Ionescu la Teatrul Excelsior

/ / Modificat: 2012-01-03
Zilele Eugen Ionescu la Teatrul Excelsior

In perioada 25-27 noiembrie 2011, teatrul Excelsior gazduieste cea de-a XXI-a editie a ”Zilelor Eugen Ionescu”. Evenimentul este organizat de Societatea Culturala "Eugen Ionescu" infiintata la Slatina, in anul 1991, cu acordul scris al parintelui sau spiritual.

Sub auspiciile "Zilelor Eugen Ionescu" vor avea loc o serie de evenimente dedicate celebrului dramaturg francez de origine romana.


Manifestarea va debuta vineri, 25 noiembrie, la ora 11.30, in foyerul Teatrului Excelsior, cu o conferinta de presa, la care sunt asteptati criticii de teatru, jurnalistii din mass-media scrisa si audio-video. Conferinta de presa va fi urmata de vernisajul expozitiei "Ionesco 3D: caricatura, grafica, fotografie".


Sambata, 26 noiembrie, tot in foyerul Teatrului Excelsior, la ora 11.00, va avea loc lansarea albumului "Eugène Ionesco pe scena, in Romania" si a DVD-ul "ZEI 2010",  realizate de Societatea Culturala "Eugen Ionescu" din Slatina.


In ultima zi a manifestarii, publicul va avea prilejul sa vizioneze la Teatrul Excelsior, incepand cu ora 18.00, spectacolul-lectura "Exercitii de conversatie", al carui scenariu este alcatuit de regizorul Mihai Lungeanu, din fragmente de texte ionesciene. In distributie, il veti redescoperi pe maestrul Ion Lucian, directorul Teatrului Excelsior, alaturi de Paula Sorescu-Lucian, Annemary Ziegler, Vasile Menzel, Robert Radoveneanu, Mihaela Coveseanu, Ion Bechet si Filip Ristovski.

Intrarea este libera la toate evenimentele incluse in "Zilele Eugen Ionescu".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti Activitati educative

Articole recomandate

Citeste si despre