Eveniment. Ziua portilor deschise la Clinica Medicum: Cu femei, despre femei

| | Modificat: 2019-06-06 11:56:40

“Cu femei despre femei” ar putea fi esenta zilei de 8 iunie, orele 10, cand Clinica Medicum isi va deschide “portile” pentru cuplurile care doresc sa ne cunoasca.

ziua-portilor-deschise

"Tematica evenimentului nu este noua, dar abordarea va fi, pentru ca vom vorbi deschis, fara stigma si tabu-uri despre calatoria infertilitatii. Vom asculta cu atentie cazul fiecarui cuplu si vom oferi mai mult decat raspunsuri, solutii personalizate fiecarui cuplu” explica Dr. Marilena Baluta, medic primar obstetrica ginecologie, medic supraspecializat in tehnici de reproducere umana asistata.

Invitatii nostri vor avea ocazia de a cunoaste clinica si facilitatile oferite de Centrul de Reproducere Umana Asistata Medicum. Cuplurile infertile vor avea ocazia de a sta de vorba deschis cu medici ai centrului si vor avea acces la cele mai noi informatii ce privesc diagnosticul si tratamentul infertilitatii de cuplu. Veti avea ocazia unei sesiuni speciale de intrebari si raspunsuri la problemele pe care le veti pune in discutie.

Ce v-am pregatit special?

Prin tragere la sorti 5 cupluri vor beneficia de:

  • voucher cu gratuitate la pachete de analize hormonale de Ziua a 3a, oferite de partenerul nostru, Laboratoarele Synlab
  • 5 consultatii gratuite de infertilitate pentru 5 cupluri
  • vouchere cu reducere 10% la pachetele de monitorizare ecografica
  • vouchere de reducere 10% pentru proceduri FIV

*Costul unei proceduri cu embriotransfer in ziua a 3-a este echivalentul a 2000€ in lei.

Locatie: Bd. Mircea Eliade nr. 18, ora 10:00

Inscrieri la tel: 0753.348.348

Parteneri: JobTV, Crisia Farm, Laboratoarele Synlab

Taguri Clinica medicum Clinica de fertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre