Cum sa faci fata cheltuielilor aparute cand astepti un copil

/ / Modificat: 2016-01-19
Cum sa faci fata cheltuielilor aparute cand astepti un copil

Aparitia sarcinii in viata fiecarei femei este un moment al schimbarii, in care intreaga fiinta iti spune ca trebuie sa ai grija de copilul din pantece, iar venirea lui pe lume sa fie asa cum ai planuit. Dupa ce incepi sa faci o lista cu cele necesare, vei observa ca vorbele prietenilor si ale familiei se adeveresc: sarcina si ingrijirea copilului implica o multime de cheltuieli neasteptate.

Idea Bank a creat creditul Idea fast pentru a oferi finantare rapida celor care au nevoi de bani pentru cheltuieli urgente , asa cum sunt viitorii parinti. Multe viitoare mamici se nelinistesc, gandindu-se ca veniturile familiei nu vor acoperi cheltuielile, dar accesarea acestui credit rapid iti va oferi siguranta ca ai suficienti bani pentru cele incluse pe lista ta, sau pentru cheltuielile neasteptate.

Cum sa aplici pentru acest credit?

Modul de aplicare pentru acest credit a fost gandit in asa fel incat cel care aplicasa fie scutit de drumuri inutile si obositoare, astfel ca se poate aplica direct online, urmand ca  un reprezentant al bancii sa sune in cel mai scurt timp posibil ca sa stabiliti impreuna cand poti face o vizita la banca. Pentru aprobarea creditului rapid este necesar un singur act de identitate valid daca veniturile castigate sunt venituri standard.

Ce venituri sunt acceptate?

Banca accepta venituri din salarii si cele asimilate salariilor, cum ar fi veniturile din chirii. Indiferent cine aplica pentru credit dintre tine si partenerul tau, venitul minim acceptat pe familie este de 2.000 de lei, iar venitul minim acceptat pe persoana este de 1.000 de lei. 

Ce sume se pot obtine?

Vizitele regulate la medic, pregatirea camerei copilului, cumparaturile pentru intampinarea lui pe lume, devin cheltuieli suplimentare pentru familia ta. Prin creditul rapid Idea fast poti acoperi aceste cheltuieli cu imprumuturi de la minimum 1.500 de lei pana la maximum 10.000 de lei. Perioada creditului este de minimum 6 luni si maximum 3 ani.

Ce costuri sunt asociate acestui credit?

Cu creditul Idea fast, costurile sunt transparente si clare de la inceput. La acordarea creditului vei plati un comision de analiza de 200 de lei din credit sau din surse proprii. Comisionul de interogare Birou Credit si Centrala Riscurilor de Credit este de 5 lei. Retragerea numerarului din credit este gratuita prin caseria bancii.

Idea Bank a creat un calculator de credit online, inclus pe pagina de prezentare a creditului Idea fast, care iti ofera o imagine clara a dobanzilor, ratelor, comisioanelor si a soldul de plata.

Dobanda pe care o platesti este variabila, formata din ROBOR la 3 luni si marja fixa de la 15% la 19%, in functie de istoricul tau de plata si alte data socio-demografice (stare civila, vechime in munca, etc.). Marja fixa scade cu 1% daca decizi sa virezi veniturile intr-un cont Idea Bank. Pe langa dobanda, vei plati un cont curent lunar de 2 lei.

Cheltuielile suplimentare nu ar trebui sa reprezinte un stres suplimentar pentru nici unul din viitorii parinti, cand deja fac fata multor schimbari si situatii noi. Poti scapa de grija banilor prin creditele Idea Bank, astfel incat sarcina si pregatirea pentru viata de parinte sa treaca usor, iar planurile voastre pentru noul nascut sa se indeplineasca asa cum va doriti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre