Cum contribuie o asigurare de sanatate la fericirea unui parinte?

/ / Modificat: 2014-02-21
Cum contribuie o asigurare de sanatate la fericirea unui parinte?

Un parinte fericit este un parinte care se bucura in fiecare zi de copilul lui fara ca aceasta bucurie sa-i fie umbrita de evenimente neprevazute. Totusi, acestea exista si de cele mai multe ori nu pot fi anticipate. Pentru a le face fata si pentru a fi stapan pe situatie, un parinte trebuie sa fie mereu pregatit pentru momentele dificile care pot aparea in viata copilului sau. 

Noua asigurare de sanatate Dr. KID este solutia potrivita pentru protectia copiilor impotriva situatiilor neprevazute de zi cu zi.

Dr. KID este prima asigurare de sanatate din Romania dedicata special copiilor, care le ofera celor mici protectie 24 de ore din 24, in cazul diagnosticarii cu o boala grava, in eventualitatea unui accident, dar si alte beneficii importante pentru sanatatea acestora.

Dr.Kid

Pentru ca a fi stapan pe situatie inseamna sa fii pregatit financiar, Dr. KID garanteaza primirea sumei asigurate stabilite in cazul in care copilul este diagnosticat cu o afectiune grava, dar si a beneficiilor alese in caz de fracturi, arsuri, spitalizare si interventii chirurgicale sau invaliditate permanenta.

In plus, Dr. KID protejeaza financiar copilul cu o anuitate educationala pe 5 ani in cazul decesului din accident al parintelui. De asemenea, parintele primeste o indemnizatie in cazul aparitiei invaliditatii sale totale si permanente din cauza unui accident.

Mai mult, pentru ca statisticile arata ca 80% din accidentele in care sunt implicati copiii se produc in casa, iar in vacanta copiii sunt mai expusi riscurilor, Dr. KID dubleaza beneficiile in cazul in care copilul intampina astfel de situatii dificile in perioada vacantei de vara: fracturi, arsuri si invaliditate permanenta.

Asigurarea Dr. KID poate fi incheiata fara sa fie necesara o evaluare medicala a copilului sau parintelui, fiind disponibila in 4 pachete de beneficii: Relaxat, Grijuliu, Perfectionist si In control, in functie de nivelul de protectie ales de parinti.

Pentru ca bucuria pe care ti-o ofera copilul tau sa nu fie umbrita de grijile privind evenimentele neprevazute care pot aparea in viata lui, alege Dr. KID de la Metropolitan Life.

Afla mai multe despre Dr. KID pe www.parintiincontrol.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre