Asigurarea medicala, indispensabila pentru parinti si copii

/ / Modificat: 2016-09-21
Asigurarea medicala, indispensabila pentru parinti si copii

Conform Life Happens (The Life and Health Insurance Foundation) peste 50% dintre oamenii cu varste intre 25 si 35 de ani nu iau in calcul riscurile medicale si nu considera asigurarea medicala o investitie practica. In acelasi timp, peste 60% dintre ei sunt deja parinti, iar prioritatile nu par sa se schimbe nici in acest caz.

In conditiile in care 48% dintre adulti nu detin un plan de asigurare medicala, acestia ar trebui sa cunoasca faptul ca serviciile medicale pot avea costuri semnificativ ridicate. In 2014, 36% dintre adulti au confirmat ca intampina probleme in achitarea costurilor medicale, din cauza lipsei unei asigurari de sanatate, iar 20% dintre ei au renuntat la a cere ajutor medical.

De ce au nevoie copiii de asigurare medicala?

Copiii au nevoie de ingrijire medicala preventiva inca de la naștere. Consultatii, vaccinuri, investigatii si analize realizate in mod regulat. Un control pediatric general poate atinge chiar si suma de 150 RON, pe cand unul de specialitate depașește suma de 250 RON.

De asemenea, copiii sunt predispusi la numeroase infectii aparent banale, dar care pot rezulta in afectiuni medicale complicate, atunci cand nu sunt tratate la timp. Astfel de cazuri sunt infectiile sinusale, otitele ori laringite sau infectiile dentare.

Achizitionarea unei asigurari de sanatate privata poate fi solutia potrivita pentru toate aceste eventuale circumstante. Un astfel de plan garanteaza servicii medicale de calitate pentru o gama larga de situatii medicale si, in plus, ofera acoperire atat pentru preventie, cat si pentru situatii de urgenta. Atat parintele cat si copilul o pot folosi inca din prima zi.

Pentru familiile care calatoresc des, asigurarea de sanatate privata cu acoperire internationala este alegerea ideala. Aceasta poate fi folosita la nivel international, in clinici private alese de beneficiar. Poate fi utilizata in viata de zi cu zi, dar si in timpul vacantelor sau calatoriilor de afaceri, oferind aceleasi beneficii oriunde in lume.

Planurile de asigurare internationala de sanatate concepute de MediHelp International ofera acoperire de pana la 3 milioane de euro pentru o gama larga de proceduri, precum spitalizare, analize si investigatii multidisciplinare, proceduri medicale urgente sau tratamente medicale complexe, atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre