The Fresh Diet

/ / Modificat: 2013-09-24
The Fresh Diet

The Fresh Diet este un regim alimentar popular pe teritoriul SUA care te ajuta sa slabesti simplu si usor, gratie serviciului de livrare la domiciliu. Creata in 2005, The Fresh Diet asigura livrarea unor preparate culinare delicioase, nutritive si sarace in calorii, gatite de un chef reputat.

Ce este The Fresh Diet

Fresh Diet este in primul rand o companie cu sediul in Miami Beach, Florida, infiintata in 2005, care face livrari pe intreg teritoriul SUA. Creata de Zalmi Duchmann, compania promova initial un regim alimentar bazat in mare parte pe dieta zone. Mai precis, preparatele sale culinare furnizau 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi sanatoase.

The Fresh Diet, regimul alimentar al companiei, permite fiecarui adept in parte sa isi personalizeze dieta dupa nevoile proprii. Astfel, la inceput de drum, se stabileste un tel final - greutatea dorita - in baza caruia se calculeaza numarul de calorii de care are nevoie zilnic organismul, dar si exercitiile fizice necesare pentru atingerea scopului. De asemenea, utilizatorii sunt incurajati sa isi exprime perferintele personale - alimentele care le plac, care nu le plac, la care au intoleranta, alergii etc. - in asa fel incat bucatarul sa le poata pregati mancarurile adecvate.

Preparatele livrate in cadrul The Fresh Diet sunt impartite in 3 mese principale carora li se adauga 2 gustari (una dulce si una sarata). Acestea sunt aduse la birou sau la domiciliul adeptului The Fresh Diet. Mancarurile The Fresh Diet sunt pregatite de patru chefi din Miami, Los Angeles, Chicago si New York. Una dintre cele mai importante caracteristici ale The Fresh Diet este, conform spuselor lui Zalmi Duchmann, aceea ca preparatele culinare livrate sunt intotdeauna gatite din alimente proaspete, niciodata congelate, si din ingrediente 100% naturale.

Ce preparate iti propune The Fresh Diet

Adeptii The Fresh Diet pot alege intre doua tipuri de programe diferite. Primul iti permite sa mentionezi pana la 8 mancaruri care nu iti sunt pe plac, in timp ce al doilea iti ofera mai multa flexibilitate, intrucat iti permite sa mentionezi cu exactitate ce iti place si ce nu, indiferent care este numarul optiunilor.

Planificarea mancarurilor se face online, pe site-ul companiei, unde doritorii pot alege, pe baza unor poze imbietoare, dintre 4 antreuri, 6 garnituri, 3 deserturi si 3 gustari. In tot acest timp, esti avertizat daca, de pilda, ai ales preparate cu prea multi carbohidrati.

Bauturile nu sunt incluse in The Fresh Diet, insa adeptilor le este recomandat consumul nelimitat de apa si de bauturi lipsite de calorii.

Cum functioneaza The Fresh Diet

Cei care aleg sa urmeze The Fresh Diet se pot abona la un program de livrari pe o perioada de 7, 14, 21 sau 31 de zile, care poate fi ulterior prelungit. Acestora li se ofera posibilitatea de a anula sau schimba o anumita comanda cu pana la 48 de ore inainte ca aceasta sa fie livrata, apeland serviciul de relatii cu clientii, disponibil 24/24.

Conform spuselor creatorului The Fresh Diet, majoritatea celor care se aboneaza la serviciile sale de livrari sunt oameni cu un program foarte incarcat, care isi doresc sa elimine surplusul de greutate, dar care nu dispun de timpul necesar pentru a-si gati singuri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre