Momentul in care o femeie alapteaza ultima oara inainte de a incepe lupta cu cancerul a devenit viral

/ / Modificat: 2019-12-24
Momentul in care o femeie alapteaza ultima oara inainte de a incepe lupta cu cancerul a devenit viral

Aceasta femeie isi alapteaza pentru ultima oara copilul, iar povestea din spatele fotografiei a devenit virala.

Cand esti mama, te transformi pentru copilul tau in toate chipurile. Esti gata sa fii orice: pacient, cand va jucati de-a doctorul, printesa, portar de fotbal, cos de baschet, calutul pe care el sa incalece si care sa il ajuta sa galopeze spre visurile sale. Devii cel mai bun si cel mai bland medic atunci cand are buba sau cand a racit, cea mai buna bucatareasa atunci cand are pofta de ceva bun, cel mai bun profesor atunci cand are nevoie de ajutor la teme sau la invatat. Mai presus de toate, insa, esti o razboinica ascunsa sub toate aceste "masti" de ocazie si care este mereu in garda, pregatita sa iasa la iveala atunci cand copilul are nevoie de tine.

Tot o razboinica este si mama din aceasta imagine, desi este surprinsa in probabil unul dintre cele mai emotionante momente: cand isi alapteaza copilul. Nimic neobisnuit, ati spune, insa in spatele acestei imagini se ascunde un adevar mult prea dur si pentru ea, si pentru copilul a carei manuta o tine strans, de parca nu ar vrea sa-i dea niciodata drumul. Lacrima care i se scurge de pe obrazul drept pe mana puiului ei si grimasa de tristete sunt singurele care spun ca in sufletul sau se duce o lupta grea si ca adevarul din spatele acestei imagini este unul pur si simplu crud.

Fotografia este facuta cu doua zile inainte ca aceasta mama sa inceapa chimioterapia contra cancerului de san. Era ultima oara cand isi alapta fiica si cand se bucurau impreuna de acest moment atat de intim inainte de a porni in lupta dura contra maladiei care omoara anual mult prea multe femei.

Ultima alaptare inainte de inceperea tratamentului contra cancerului

Pe Mia o astepta cel mai greu razboi pe care il avea de dus vreodata: unul la capatul caruia trebuia sa fie vindecata si sa stie ca va ramane multi ani alaturi de fetita ei. Fotografiile realizate de Sommessa Photography au atras sute de mesaje de incurajare pentru cele doua, inclusiv de la femei care trecusera deja prin aceasta dura experienta a luptei cu cancerul.

Vestea buna este ca, la mai bine de un an de atunci, Mia a reusit sa depaseasca momentele de cumpana si este in continuare alaturi de fiica sa, bucurandu-se impreuna de viata si de frumoasa legatura pe care o au. Micuta Miei a fost cea care i-a dat forta de a merge mai departe in acele momente grele si catalizatorul care a facut-o sa se razboiasca din toate puterile cu cancerul. Iar povestea lor ar trebui sa fie o inspiratie pentru oricine.

Articole recomandate

Citeste si despre