Dieta Slim-Fast

/ / Modificat: 2013-06-27
Dieta Slim-Fast

Slim-Fast este mai mult decat o gama de shakeuri dietetice. In ultimii ani, compania a produs supe, paste, batoane si snacksuri – toate mergand pe principiul alimentelor inlocuitoare pentru mese care te ajuta sa slabesti.

Pe website-ul propriu, Slim-Fast dezvolta un plan de scadere in greutate in patru pasi, similar cu altele de acest gen: se pune accentul pe controlarea portiilor, alimentatie echilibrata, exercitii fizice regulate si incurajare.

Daca esti fidel programului, la sfarsitul primelor 6 luni vei pierde 10% din greutatea ta initiala – cam 1,5 kilograme pe saptamana, spune websiteul.

Este adevarat ca abordarea Slim-Fast are un backgound stiintific – controlarea portiilor si folosirea inlocuitoarelor pentru mese s-au dovedit a fi eficiente pentru scaderea in greutate.

Ce poti sa mananci

Planul include sase mese mici in fiecare zi. Esti sfatuit sa folosesti produsele Slim-Fast zilnic pentru doua mese si o gustare.

In restul zilei, depinde de tine sa alegi mancaruri sanatoase atunci cand mananci in oras sau gatesti acasa. Nu este nevoie sa numeri caloriile. Poti sa mananci in continuare mancarurile preferate, dar proteinele slabe, fructele si legumele sunt recomandate.

Nu este un principiu nou: prin controlarea portiilor controlezi si aportul de calorii si de grasimi. Prin arderea mai multor calorii decat mananci vei slabi.

Produsele Slim-Fast te ajuta sa te tii de program. Planurile alimentare te ajuta sa nu renunti la dieta. Pentru ca ai mai multe produse din care sa alegi, exista destula flexibilitate pentru a-ti satisface gusturile.

Alte puncte pozitive:


• Scopurile de pierdere in greutate sunt in conformitate cu reglementarile guvernamentale – pentru a scapa de 10% din totalul greutatii in primele sase luni, cu aproximativ 1,5 kilograme pe saptamana

• Pentru doctorii care au pacienti ce urmeaza planul Slim-Fast, websiteul ofera si sfaturi medicale

• Mesaje interactive, chaturi online, povesti de succes, "Intreaba Dieticianul", toate acestea sunt concepute pentru a oferi incurajari

Ce spun expertii

Planul Slim-Fast ofera un regim nutritional echilibrat prin produsele sale. De asemenea, planul s-a dovedit a fi eficient pe termen lung pentru mentinerea greutatii prin planuri de unul, doi, patru si cinci ani, potrivit websiteului.

Printre plusurile dietei se numara, conform expertilor:

• produsele pe care ei le ofera fac controlarea portiilor mult mai usoara

• au un website foarte user-friendly

• websiteul are dieticieni cu experienta care sa rapunda la intrebari si ofera suport prin comunitatea online

• este un program foarte bun pentru cineva caruia ii face placere sa stea online

• este un program bun pentru persoanele carora le place sa fie indrumati la fiecare pas si nu vor sa ia prea multe decizii proprii; este un plan foarte structurat

• cheia planului sunt produsele Slim-Fast, trebuie sa iti placa gustul lor, altfel vei abandona planul

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete de slabit Dieta Slabit

Articole recomandate

Citeste si despre