Dieta Acai Berry

/ / Modificat: 2013-07-23
Dieta Acai Berry

Dieta Acai Berry a devenit un fenomen mondial dupa ce a facut inconjurul celor mai celebre emisiuni televizate din America - Oprah, Dr. Oz etc. - care au pus pe "tapet" efectele miraculoase pe care fructele Acai Berry le au pentru scaderea kilogramelor in plus. Potrivit nutritionistilor, miraculoasele fructe te slabesc intre 5 si 10 kg pe luna, fara sa umbli mai deloc la alimentatia ta obisnuita!

Cum slabesti cu fructele Acai Berry?

  Fructele Acai Berry seamana foarte mult cu cele de padure, avand o culoare mov inchis, asemanatoare afinelor negre. Se cultiva doar prin padurile amazoniene, insa sunt importate de distribuitori la nivel mondial.

Desi foarte putina lume acorda atentie acestor fructe, ele au proprietati miraculoase pentru organism. Scaderea excesului ponderal este unul dintre cele mai cunoscute efecte benefice ale fructelor Acai Berry si poate cel care le-a facut si "vedete" printre alimente si nutritionisti. Fructele ajuta la slabit si la reducerea excesului de grasimi datorita continutului bogat de antioxidanti, acizi grasi esentiali (Omega 3, 6, 9), fibre si vitamine (B1, B2, B3, E, C).

Tot acest complex nutritional din fructe actioneaza in organism si te ajuta sa slabesti, prin:

  • detoxifierea organismului (eliminarea toxinelor);
  • stimularea metabolismului pentru arderea caloriilor si a grasimilor;
  • estomparea celulitei (aspectului de coaja de portocala al pielii).

Principiile alimentare ale dietei Acai Berry

Din punct de vedere alimentar, dieta ta zilnica nu sufera foarte mari modificari, intrucat regimul nu are un meniu propriu. Dieta se bazeaza pe administrarea unui supliment alimentar - pe baza de sirop de Acai Berry sau suplimente cu extract - concomitent cu o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Pentru a reusi sa slabesti 5-10 kilograme pe luna, este important sa ai grija la ce mananci, dar sa nu renunti complet la micile placeri culinare cu care te rasfeti ocazional. Important este sa adopti o alimentatie cat mai sanatoasa.

Elimina alimentele hipercalorice si pline de grasimi din meniu, pe cat posibil, dar si produsele intens procesate industrial sau pline de zaharuri si aditivi nocivi pentru organism:

  • prajeli;
  • produse de patiserie;
  • produse de panificatie (din faina alba);
  • bauturi carbogazoase etc.;
  • produse de cofetarie;
  • mezeluri etc.

In rest, este recomandat sa optezi pentru o dieta formata din legume si fructe proaspete, cereale integrale si lactate cu continut scazut de grasimi, dar, mai important decat toate, sa integrezi in meniu fructele si suplimentele alimentare bazate pe extractul de Acai Berry, conform indicatiilor cu care vin la pachet.

Daca integrezi in program si cateva sedinte saptamanale de sport, rezultatele vor aparea mai rapid si vor fi mai satisfacatoare.  

Tu ai mancat vreodata fructe Acai Berry? Ai incercat sa le folosesti pentru a slabi? Ce rezultate ai obtinut si la ce masuri alimentare ai recurs pentru a scapa de excesul ponderal mai rapid? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete slabit Slabit sanatos

Articole recomandate

Citeste si despre