Dieta 222 si 333

/ / Modificat: 2013-09-25
Dieta 222 si 333

Dietele 222 si 333 sunt considerate unele dintre cele mai simple si eficiente regimuri de slabit existente. Cu putine reguli alimentare de respectat si portii nelimitate, cele doua diete bazate pe un regim disociat te pot ajuta sa slabesti nu mai putin de 5 kilograme in 9 zile!

Dietele 222 si 333 sunt extrem de asemanatoare. Pornind de la planul alimentar al regimului 333, a luat nastere si cura de slabire 222. Pentru a intelege dieta 222, este important sa afli in ce consta dieta 333!

Dieta 333, un regim de slabire disociat

Dieta 333 este un regim disociat, bazat pe consumul individual al fiecarei categorii alimentare recomandate in regim, pe o perioada consecutiva de cate 3 zile. Regimul se tine timp de 9 zile si este impartit pe 3 faze asociate tot atator categorii alimentare permise in meniu. Fiecare faza dureaza 3 zile in care se mananca alimente dintr-o singura categorie alimentara.

Primele 3 zile ale dietei

In primele 3 zile de dieta, meniul va fi compus doar din preparate din carne. Sunt excluse fructele, legumele si alte categorii de alimente. Carnea se va manca doar fiarta, gatita la aburi sau la gratar, nicidecum prajita.

Singurul extraaliment permis este galbenusul de ou, iar meniul poate fi completat si cu verdeata, condimente, lamaie etc. Este recomandat sa eviti tipurile de carne grasa, asa cum este mielul, porcul etc. si sa iti concentrezi meniul doar pe carne de pasare, vita, peste etc.

Urmatoarele 3 zile ale dietei

Dupa zilele "de carne", urmeaza cele de fructe si legume. In toate cele 3 zile se vor consuma doar fructe si legume proaspete sau gatite (fierte, pe gratar, la aburi). Doua dintre mesele fiecarei zile trebuie sa fie formate din alimente proaspete. Se recomanda limitarea consumului de fasole, mazare, cartofi, pere, struguri, banane etc.

Ultimele 3 zile ale dietei

Ultimele zile de dieta sunt dedicate lactatelor si albusului de ou. Se poate consuma oricare dintre urmatoarele tipuri de lactate: lapte, branza si iaurt. Nu se recomanda consumul de smantana sau cascaval, intrucat sunt foarte grase si calorice.

Dieta 222, un regim disociat mai scurt

Dieta 222 este la fel ca dieta 333, singura diferenta fiind ca in loc de 9 zile, se tine doar 6 zile, impartite in cate 2 zile pentru fiecare categorie alimentara in parte. Ambele tipuri de regimuri disociate sunt extrem de apreciate in intreaga lume, datorita regulilor simple pe care le au si a riscurilor mici pentru sanatate.

In plus, sunt destul de ieftine si satioase. Nu exista limitari de portii in nicio zi. Poti manca orice cantitate de alimente, atat timp cat fac parte din categoria alimentara recomandata in acea zi.

Intre doua diete disociate, se recomanda o pauza de doua saptamani, pentru a permite organismului sa se regenereze.

In plus, este indicat ca inainte de a incepe unul dintre cele doua regimuri sa ceri sfatul medicului, pentru a te asigura ca nu iti pui in pericol sanatatea.

Ai incercat vreodata sa tii dieta 333 sau 222? Ce rezultate ai avut? Daca nu, te tenteaza? Spune-ne sfaturile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete slabit Slabit sanatos Diete rapide

Articole recomandate

Citeste si despre