Cum sa slabesti in numai doua zile

/ / Modificat: 2013-06-25
Cum sa slabesti in numai doua zile

Cu doua zile inainte de petrecerea pe care o astepti, constati ca nu mai poti inchide fermoarul rochiei preferate. Cu putin efort vei putea sa slabesti in doua zile, macar atat cat sa poti purta ce iti doresti.

Bineinteles ca n-o sa slabesti vizibil in doar doua zile, dar poti sa pornesti pe drumul cel bun si in plus vei parea mai slaba si vei fi mai usoara daca scapi de balonare si de retentia de apa.

Ce mananci ca sa slabesti in doua zile

In primul rand, va trebui sa-ti faci un plan de bataie privind alimentatia pentru cele doua zile. Ca sa slabesti fara sa suferi de foame, trebuie sa mananci alimente care au un continut redus de calorii la un gramaj mare.

In aceasta categorie intra legumele, in orice forma: crude, in salata, in supa, intr-un ghiveci de legume.

Toate cele trei mese ar trebui sa fie formate in special din legume, la care adaugi ceva mai consistent, dar in cantitati mici: branza slaba, piept de pui la gratar, un ou fiert. Dimineata ai voie sa consumi mai multe proteine, pe cand seara ar fi bine sa te limitezi la legume.

Pe cat posibil, evita orice fel de carbohidrati. Painea, pastele, orezul nu au ce cauta pe masa ta in aceste doua zile. Nu mai trebuie spus ca dulciurile si prajelile sunt complet interzise. In salata sau mancare ai voie sa pui nu mai mult de o lingurita de ulei vegetal. Atentie, uleiul este sanatos si necesar, dar are multe calorii!

Citeste continuarea articolului pe Unica.ro.

 Logo Unica.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dieta Slabit rapid Diete slabire

Articole recomandate

Citeste si despre