3S – Sanatoasa, supla, satula, de Carmen Bruma

| | Modificat: 2012-05-09 10:16:42

Carmen Bruma si Coreus au lansat cartea "3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA", insotita de un DVD cu programe de antrenament.

Dietele drastice, orele interminabile la sala de sport si numararea caloriilor din fiecare aliment consumat te descurajeaza in incercarea de a obtine silueta mult dorita?

sanatoasa-supla-satula

Pachetul "3S - SANATOASA, SUPLA, SATULA" ofera o alternativa sanatoasa, rapida si necostisitoare, astfel incat, in doar 6 saptamani, sa sesizati o scadere a centimetrilor de pe talie si coapse.

Este vorba de o carte ce contine un meniu gandit pentru 42 de zile plus un DVD cu un program de 5 antrenamente, ce trebuie executate intr-o saptamana.

"Am inteles, dupa prima mea carte, «Slim, cum am slabit 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi», ca refrenul «mancati legume si fructe si beti 2 litri de apa» e deja plictisitor si inutil, daca nu este insotit si de un exemplu clar. De aceea, am decis sa revin cu un program concret si complet pentru 42 de zile care sa va ajute sa va formati niste deprinderi sanatoase, sa slabiti, sa va tonifiati trupul si sa va demonstreze ca ORICINE POATE", a explicat Carmen Bruma, autoarea "3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA".

carmen-bruma

"3S - SANATOASA, SUPLA, SATULA" poate fi comandata de pe site-ul www.coreus.ro sau la numarul de telefon 0766.278.072.

Comanda va fi livrata prin curier, iar taxele de expediere sunt suportate de editura.

Pretul de vanzare al pachetului (carte+DVD) este de 49.9 lei.

De ce pachetul 3S?

DVD

Toate antrenamentele propuse au durata maxima de 15 minute! Nu te plictisesti, nu pierzi timpul, nu te epuizezi, iar rezultatele se vad in scurt timp.

Exercitiile sunt concepute special pentru acasa.

Cuprinde 5 antrenamente diferite si nu unul singur, asa cum propun toate celelalte produse similare existente in acest moment pe piata.

CARTE

Tips & tricks despre slabit, sport si alimentatie sanatoasa.

42 de zile de dieta ce contine alimente accesibile, usor de preparat si de transportat.

Pentru fiecare zi de dieta este detaliat cand, ce si cat sa mananci.

Retete, prezentate asa cum le prepara autoarea.

De asemenea, sunt prezentate si avantajele antrenamentelor propuse, beneficiile incalzirii si stretchingului, sunt desfiintate miturile legate de slabit, puteti gasi sfaturi utile si trucuri pentru a "pacali" poftele.

Nu lipsesc nici sfaturile despre cum sa ne mentinem greutatea la finalizarea dietei, o serie de retete utile, dar si dieta fulger pentru evenimente speciale!

Proiect sustinut de Zenyth Pharmaceuticals.

Taguri Slabire Cura de slabire Dieta slabit

Articole recomandate

Citeste si despre