Secretele mamicilor pentru o viata sexuala satisfacatoare

/ / Modificat: 2010-10-08
Secretele mamicilor pentru o viata sexuala satisfacatoare

Placerea de a fi parinti poate fi invers proportionala cu placerea sexuala in relatia de cuplu dupa ce nassi un copil. Fie ca luati prea in serios acest rol, fie ca oboseala, stresul si ingrijirea copilului va impiedica sa mai jonglati cu diverse trucuri care sa va condimenteze viata sexuala, cert este ca sexul nu mai este la fel de satisfacator. Poate ca este cazul sa revigorezi relatia sexuala folosindu-te de cateva secrete care te pot ajuta in postura de mamica!

Perna

Nu ai fi crezut ca o simpla perna iti poate aduce un avantaj in viata ta sexuala. Sexul dupa nastere si chiar la ceva timp dupa aceasta poate deveni usor inconfortabil pentru multe mamici. Unele dintre ele nu mai regasesc aceeasi placere de a face sex ca altadata dintr-o multime de motive.

Ajuta-te de o perna pentru a te simti mai bine in timpul sexului: daca o plasezi astfel incat pozitia ta in timpul actului sexual sa fie cat mai confortabila, poti experimenta din nou placerea de a face sex. De exemplu, multe femei spun ca o perna sub fund in pozitia misionarului sau bagata intre picioare in pozitia-lingura te poate face sa te simti mai bine.

Vibratorul

Pentru mamicile singure si nu numai! O sa te gandesti ca atata timp cat ai un partener nu ai nevoie de aceste accesoriu sexual. Adevarul este ca multe femei devin frigide dupa ce devin mame pentru ca nu stiu sa isi mai regaseasca feminitate si sa o exploreze. Un vibrator te poate ajuta sa exersezi ce anume miscari si ce intensitate te face sa te simti mai bine acum, dupa nastere. Este posibil ca vaginul tau sa nu mai fie la fel de flexibil, iar performantele lui sa lase de dorit. Poti exersa diverse miscari cu vibratorul pe care sa le sugerezi ulterior partenerului pentru a regasi placerea de a face dragoste sau pentru a o potenta.

Femeile care folosesc frecvent vibrator au declarat ca:

  • se simt mai satisfacute sexual in relatia cu partenerul;

  • au un libido mai crescut;

  • ajung mai usor la orgasm.

Jucariile sexuale

Monotonia din timpul actelor sexuale poate fi alungata daca o condimentezi cu ajutorul unor jucarie: fie ca sunt mai domestice, blande, fie ca au un caracter erotic intens ele pot da un suflu nou relatiei tale. Foloseste-le macar in timpul preludiului! A fi parinti nu inseamna a fi plictisitori si preocupati doar de nevoile copiilor.

Carti despre sex si sexualitate sau despre erotism

Exista o multime de surse din care sa te informezi despre ce mai e nou in acest domeniu, despre cum poti sa iti dezvolti o viata sexuala sanatoasa si satisfacatoare si despre noi reguli si trucuri pe care sa le activezi in pat Niciodata nu stii suficiente despre acest subiect! Lectura unor astfel de carti te ajuta sa descoperi lucruri noi, nu neaparat despre pozitii si jucarii sexuale, ci despre prorpria sexualitate si despre cum sa le "activezi" mai bine.

Exercitiile Kegel

Sunt esentiale si trebuie facute imediat dupa ce ai nascut bebelusul. Daca nu le-ai practicat la timp, nu este prea tarziu! Nasterea transforma mai mult sau mai putin vaginul femeii. Unele dintre ele experimenteaza chiar conditia numita vagin largit dupa nastere, insa in majoritatea cazurilor acesta revine la normal. Totusi, muschii planseului pelvin pot fi slabiti si nu mai pot da aceleasi rezultate in timpul partidelor sexuale.

Exercitiile Kegel au acest rol de a tonifia si de a intari muschii pubbococigieni. Cu cat acestia sunt mai bine lucrati acesti muschi:

  • cu atat ajungi mai repede la orgasm;

  • zona vaginala este mai lubrifiata;

  • contactele sexuale sunt mai satisfacatoare.

Muzica

Sunt sigura ca exista anumite piese muzicale sau cd-uri care atunci cand le asculti te incita si ti se par extrem de potrivite pentru momentele fierbinti alaturi de partenerul tau. Daca acestea sunt cele care te pornesc si te excita, nu ezita sa le folosesti pentru a-ti starni dorinta sexuala. E posibil ca partenerul sa fie incantat ca iei initiativa in acest sens si ca scuzele ca esti obosita ca ai avut grija de copil au disparut, revenind treptat la viata sexuala de dinainte de a deveni parinti.

Lenjeria intima

Lenjeria intima ramane accesoriul principal care-ti poate instiga partenerul atunci cand se plange ca este obosit pentru ca a avut grija de bebe. Niciun barbat nu poate rezista unei lenjerii sexy pe un corp apetisant ca al tau. Mamicile trebuie sa renunte sa preia modelul copilului in alegerea lenjeriei intime. Chiloteii cu Tweetie, bulinute, inimioare si alte desene sunt potrivite pentru copilul tau, nu si pentru tine. Mamicile trebuie sa fie femei inainte de toate, chiar daca mai pastreaza o urma de copilarie in ele! Iar feminitatea trebuie expusa in totalitate in pat!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sex cuplu Sex dupa nastere Sex orgasm mamici Parinti sex

Articole recomandate

Citeste si despre