Fa din sex o prioritate!

/ / Modificat: 2007-05-31
Fa din sex o prioritate!





 

Iti mai amintesti de serile in care te bagai in pat, iar somnul era ultimul lucru la care iti statea gandul? Dar de diminetile cand te trezeai cu zambetul pe buze, chiar daca dupa doar doua ore de somn? Cinele romantice, concediile, surprizele, petrecerile. Am convingerea ca nici una dintre noi nu poate uita primii ani de casnicie - "perioada de aur", care a stat sub semnul pasiunii.

Acum, cand te bagi in pat te gandesti la ce-ai de facut maine: mic dejun, fuga la birou, fuga acasa, gatit, spalat, curatenie. Iar daca mai ai si un copil, lucrurile deja se impart intre copil si copil, lasand in afara toate celelalte elemente.

Interesul pentru sotul tau scade pe zi ce trece, iar el parca incepe sa dezvolte pasiuni de care tu nu aveai habar pana acum. Iese mai des cu prietenii, se uita din ce in ce mai des la filme porno si parca nici nu te mai iubeste ca la inceput. Sexul e inca pe linia de plutire, doar poate putin prea previzibil. Si poate prea anost. Acelasi pat, aceleasi pozitii, aceleasi seri de vineri, sambata si duminica.

Ei, draga mea, daca te identifici cu femeia/sotia descrisa mai sus, ar trebui sa-ti acorzi cinci minute pentru a reflecta la modul tau de viata actual. Sa-ti faci procese de constiinta, apoi sa-ncepi a gasi solutii pentru problemele tale. Nu uita ca traiesti intr-o epoca in care imaginatiei nu i se mai impun limite, s-au inventat masina de spalat, cuptorul cu microunde, e-platile si mancarea gatita de la supermarket!

Fa din sex o prioritate!

O femeie desteapta ar trebui sa stie ca sexul joaca un rol esential in orice relatie (le excludem pe cele platonice). In afara satisfactiei pur fizice, rezultata in cele mai multe dintre cazuri, intimitatea dintre cei doi parteneri ii face pe acestia sa se apropie foarte mult, dandu-le un sentiment de incredere reciproca. Si, daca nu vrei ca sotul tau sa caute in alta parte ceea ce nu gaseste acasa, pune-te pe treaba!

Citeste articolul complet pe Jurnale.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre